VIAŢA DE ZI CU ZI

Știrea care a schimbat viitorul

Pentru cei care n-ați deschis televizorul în seara aceasta sau în mod elitist l-ați ținut pe Eurosport, ca să vedeți ce-a făcut Nadal la Wimbeldon, am o știre cutremurătoare: Lumea s-a schimbat. Dap, nimic nu va mai fi la fel de astăzi. În timp ce Nadal servea pentru ultimul set, România schimba soarta lumii. Reginele pop se vor reuni pentru un turneu legendar!!

Oameni buni, mie mi s-a luat o piatră de pe inimă, mi s-a părut chiar că a apărut și soarele pe insula asta tropicală pe care-mi îmi trăiesc existența. După ani de zile de durere, amărăciune și așteptare fără speranță, miracolul s-a întâmplat. Da, trupa Andre se reunește pentru a încânta din nou publicul meloman cu talentul său. Și pentru că arta și iubitorul de artă cer sacrificiul suprem, una dintre cîntărețe a renunțat chiar și la întoarcerea în America. Nu știți cine sunt Andrelele??? Cu lipsa asta de cultură muzicală chiar nu știu cum nu vă trăznește fulgerul.

În timp ce sor-mea mă punea la curent cu știrea mi- o și imaginam pe Madonna smulgându-și părul din cap la veste asta. Practic după așa ceva singura ei șansă este să se pensioneze. Cred că și Michael Jackson dacă mai trăia se făcea iar negru de supărare, sau venea și lua ”reginele” de neveste ca să scape de competiție.

Eu nu mai am nimic de spus, pot doar să-mi plâng în pumni că am plecat din țară când nu trebuia, dar măcar îmi rămâne bucuria faptului că sunt contemporană cu acest fenomen.

7 gânduri despre „Știrea care a schimbat viitorul

  1. Toleranța mă îndeamnă să înțeleg aversiunea ta față de cele două „Andrele”, numai că nu toți trebuie judecați în aceași oală. Andreea Bălan are de bine de rău o licență, cultură muzicală care ar fi invidiat-o și pedofilul despre care amintești și, cel puțin în spațiul public, apare ca o persoană cu mult bun-simț. Lucruri pe care nu le întâlnești prea des la maimuțele din muzica românească produsă în ultimii ani… Peste toate, deși majoritatea nu are întotdeauna dreptate, vorba unui mare înțelept într-ale scrisului (O.Paler), blonda asta este o dansatoare excelentă, iar cuplul acesta, neinspirat în opinia unora, a avut numai în 2002 1.5 milioane exemplare vândute din albume, plus un disc de aur și patru de platină. Te rog să-mi spui, care artist român are aceleași performanțe după 1989?
    Personal, înclin să cred că a fost un moment în spațiul muzical autohton când afirmația ta, „lumea s-a schimbat”, chiar a fost adevărată. Apoi, fără îndoială, se va schimba mereu, chiar dacă ne plac sau nu blondele.

  2. Chiar așa, tu pe unde ai umblat de ne-ai lăsat singuri atâta timp?! Lasă Andrelele, nu ne lua cu vorba!

Lasă un răspuns