VIAŢA DE ZI CU ZI

Vrei să fii Valentina mea?

Începând de astăzi a debutat trigonul negru pentru bărbatul român (valentin, 1 martie, 8 martie), ba dacă iau în calcul și vestitul Dragobete (dacă iubita este adoratoare de tradiții românești), care vine puternic din urmă și-i suflă în ceafă lu` nea Valentin cât e el de sfânt, aș zice patrulaterul negru. Prin urmare vine o perioadă de care bărbatul romăn vrea să se ascundă mai ceva ca de triunghiul bermudelor, căci n-ai cum să scapi din capacana întinsă abil de femei și marketeri și orice ființă de sex masculin peste 12 ani trebuie să participe la ritualul, demonic ar zice unii, de adorare a consoartei. Peste tot pe unde mergi ești înconjurat de inimioare roșii și cupidoni gata să-ți plaseze o săgeată în biata inimioară și să le ducă în pragul isteriei pe toate femeile.

Astzăi la birou vreo doi colegi se plângeau de ziua fatidică și cerșeau disperați idei de cadouri. Am vrut să le trimit clipul lui Paul Combinatozaurus, dar din păcate este numai în română

21 de gânduri despre „Vrei să fii Valentina mea?

   1. Eu acum trebuie să organizez o ședință cu voi ca să mă învățați secretul căsniciei așa de lungi!

   2. Din partea mea e simplu: ” Și ne iartă noua greșelile noastre precum și noi iertam gresitilor nostri” Din partea lui nevasta-mea trebuie sa o întrebi pe ea, dar probabil șarmul, inteligenta, eroismul, spiritul meu de sacrificiu, modestia mea, latura mea romantică.. .. au avut un mare rol!

 1. Săăăracii de ei!?! Da’ când cheltuiesc în fiecare zi, în folos propriu și personal, nu-i doare buzunarul? Că multele beri, vodci și ce mai dau ei pe gât la vale, costă!

   1. Ioane, te „încontrezi” cu mine?! În afară de faptul că eu sunt atipică în privința pantofilor și poșetelor, în „lumea mea” nu am cucoane care să-și cumpere de-astea în fiecare zi! În schimb, gâtul onoraților masculi trebuie udat zilnic din belșug, că altfel se usucă și cade!

   2. Păi ce-mi lipsește o doaga sa ma pun cu o femeie? Am 40 de ani de căsnicie sunt dresat perfect! Acum in Romania poate să fie cum spui tu, NU TE CONTRAZIC, în afară e mai mult cum spun eu…..daca îmi dai voie!🤔

   3. Ahaaa, deci ești ca orice bărbat adevărat, ai ultimul cuvânt în casă: “da draga mea”

   4. Sunt mai ceva ca adevarat! Nici macar nu se mai așteaptă să aprob, trebuie sa ma franeze sa nu execut ce încă ea nu a gândit până la capăt!

 2. Am primit o ofertă da-o si tu mai departe: „De Sfantul Valentin oferta speciala… 1200€… te arestam de fata cu sotia ta si te aducem inapoi acasa luni! Pretul include, chirie cabana, gratar, carne, bere si mustar. Daca esti INTERESAT da un mesaj privat! ……Venim imbarcati in politisti si cu masina cu girofar pornit!”

Lasă un răspuns