GÂNDURI BLONDE

Ce am înțeles eu despre mindefulness

Dacă am rămas numai câțiva la muncă uzina vrea să ne țină în priză. Băi nene, sunteți puțini, vrem să fiți apți de muncă și cu motoarele la maximum, așa că luați de aici cu mindefulness. Nu știți ce e ăla? Nici noi, dar asta nu ne împiedică să vă dăm vouă.

Poate n-am prins eu exact care e treaba, poate sunt încă la ”sistemul limbic arhaic”, așa ne-a zis doamna care ne-a băgat în mindfulness, deși nu-s convinsă că știa bine cine-i sistemul limbic, cred că se gândea că e ceva legat de limbă după cum ne-a expus problema, dar am înțeles așa:

  • puterea e în tine. Știu, nici eu nu mă așteptam la așa revelație, pur și simplu mi-a schimbat viața
  • ia cu respirație adâncă și ai grijă să treacă pe la belly. Eu știam că doar dragostea trece prin stomac, dar sunt deschisă la noutăți
  • respiră până la trei și expiră. P-asta n-am putut să o fac pentru că-mi amintea de momentul când am născut și mi-a fost teamă că cine știe ce-mi scapă prin vagin
  • că un domn care a avut mare succes profesional a divorțat și acum îi pare rău că n-a petrecut timp cu copiii când erau mici. No, dacă nici asta nu e revelație, nu știu care mai e!
  • că trebuie să te hotărăști ce vrei căci nu se poate și cu sufletul în rai și cu….. Sigur? Sigur, sigur?
  • că trebuie să lași feeling-ul să vină la tine și să lași corpul să se simtă ca un elastic. Io acum credeam că tre să fiu ușoară, dacă sunt elastică io zic că-s încordată 🙂

Și cireașa de pe tort, fuck corporation, live your life like you want! Ce? Stai puțin că nu pricep. Corporația mă învață să o…. și anume posed sălbatic? Poate n-am înțeles bine, pentru că era mindefulness în grup, ceea ce m-a bulversat și mai tare, cum să posedăm coporația în grup, sau poate pentru că eram între două ședințe și eu nu-s capabilă să plec așa după o sedință și să-mi zic: relax fato! acum! Dar mi-a zis tanti că pentru că mă domină creierul de reptilian și nu pot să mă desprind de lumea exterioară. În cazul ăsta cred că vrea să i-o tragem corporației la nivel spiritual și eu nu mă bag, vreau fapte nu vorbe!

Dar una peste alta a fost bine. M-am ținut de mână cu niște oameni, am mai deschis câte un ochi să văd dacă a trecut timpul și am terminat să ne relaxem, mă mai duc. Am dormit foarte bine după și pun la CV că stau bine cu mindefulness-ul 😛 Bine, tot shopping-ul rămâne în top, dar v-am spus, sunt reptiliană, n-ai ce să te aștepți de la mine.

Sursa foto:pexels.com

3 gânduri despre „Ce am înțeles eu despre mindefulness

Lasă un răspuns