GÂNDURI BLONDE

Blondele se prind mereu ultimele

Știți zicala cu nu știe bărbatul ce știe tot satul? La fel e și la blonde, ele află ultimele absolut orice. De exemplu subsemnata a avut nevoie de vreo cinci ani ca să se prindă că tehnologia a depășit granițele țării. Cu mare greutate am aflat și eu că ai TV oriunde chiar și pe abonamentele din România. Evident că nu m-am învrednicit să caut aceste detalii atunci când m-am mutat la regină și dacă nu vroia copilul să vadă UEFA, muream proastă. Muream proastă și cotizând la Virgin media.

Acum nu mai mor proastă cotizând la capitaliștii ăia cu față inumană, ci uitându-mă la reclamele care cutreiera televiziunile patriei. Aș fi putut să fac o colecție demnă de zmeura de aur, dar n-am putut să trec de prima reclamă. De sărbătorile acestea am avut o reclamă care m-a obsedat și m-a urmărit. Am întors-o pe toate părțile, am analizat-o cadru cu cadru, am intrat în pielea marketerului, a clientului, a blondei, nu m-am prins neam ce vrea să transmită ea muritorului de rând.

Pe scurt avem una bucată Moș Crăciun, sau așa înțeleg eu, destul de cool-trendy, cu sanie motorizată, care primește listă de cumpărături de la soață. Și chiar dacă e moșul, nu se descurcă chiar cu magie, ci se duce la Kaufland. Ajunge acasă și intră pe coș, deci chiar e moș crăciun, doar că cei trei copii din dotare au barbă, unul este bebeluș, iar consoarta îl ia la rost pentru că a întârziat. Ei, ce trebuie să înțeleg eu de aici? Care este mesajul cu kinderii bărboși și moșul trendy?

Vă rog dacă ați înțeles mesajul să mă luminați și pe mine. Poate am deschis eu teevizorul mai târziu și a fost un teasing, o emisiune cu explicații despre cum să înțelegi reclama aceasta și am ratat-o

Sursa foto: pexels.com

7 gânduri despre „Blondele se prind mereu ultimele

  1. Eu sunt…silver. Cred că tot la blonde intru, că nu am priceput nimic din reclama aia. Ziceam că-s eu toantă.

  2. Mă gândeam că sunt descendenții lui Mos Craciun, ăștia se nasc cu barbă🤔. Dar cu urâțenia de om de zăpadă ce o fi? Și de ce toți care așteaptă la casa arata la fel? Eu mă dau bătută , reclama asta mă depășește

  3. Mai Oana lasă mai culoarea ta naturală sa se manifeste! E simplu (si cu culoarea desigur) daca cumperi carne de la Kaufland (ca parca avea un App cu un steak baban moșu pe telefon) primesti atata testosteron ca le crește barba si la copiii tăi de mici si indiferent de sexul biologic sau ales!

Lasă un răspuns