VIAŢA DE ZI CU ZI

România e cea mai frumoasă țară

Știți emisiunea aceea, ”am întâlnit și români fericiți”? Fi-miu ar fi participat cu succes la ea. Tot ce vede în țară i se pare absolut minunat. Din clipa în care coboară din avion se minunează de tot ce vede de zici că a trăit într-un copac, pe o insulă pustie până acum. Numa’  că nu se aruncă pe jos să pupe glia natală.

Astăzi în timp ce stăteam în trafic, cu zeci de șoferi grăbiți și nervoși care claxonau insistent, n-am înțeles de ce credeau că acest claxonat în grup va elibera în vreun fel intersecția pe care tot ei o blocaseră, fi-miu îmi spune cu cel mai larg zâmbet posibil: ”mami, nicăieri nu e mai frumos ca în România”.

Asta după ce la aterizare a început să strige în gura mare ”zăpadă, zăpadă, ce frumos”, după ce mi-a spus că la televizor se vede mai bine ca în Anglia, că patul e mai bun aici și cerul e mai albastru 🙂

Sursa foto: pexels.com

8 gânduri despre „România e cea mai frumoasă țară

  1. Induiosator! Ce barbat o sa iasa din el… sa-ti traiasca!! Sa nu-si piarda vreodata uimirea si inocenta… ce n-as da sa mai pot si eu, o data, sa imi vad Romania mea asa… cu ochii lui. Macar o data.

  2. Imi aminteste de fica-mea cand a plecat pentru prima dată la mare cu bunicii din satul ei (Bruiu) Au trecut podul la Cernavoda si bunicu i a arătat podul la care a răspuns „avem si in Bruiu!” La fel a avut hotel, mare orice! La un moment dat un coleg de-al bunicului n-a mai putut: „Bai am fost in toata lume din State pana in Asia si sa nu merg eu să vad Bruiu asta”!?

Lasă un răspuns