GÂNDURI BLONDE

Ce trebuie să faci ca să primești micul dejun la pat

Nu, nu să dormi în bucătărie. Nu, fie ți-l faci singur, fie ai mega noroc și ai găsit-o pe EA, fie joci într-un film siropos în care regizorul crede că asta este scena decisivă în care iubirea celor doi nu va mai fi pusă la îndoială. Deci se ia următoarea scenă care poate fi aplicată oricărui film

El care dorme dus, într-un pat alb, cu soarele care bate pe el de zici că numa pe el îl vede pe pământ, dar el continuă să doarmă profund de n-a auzit cum a bătut ea ouăle să-i facă omlețică sau clătituțe, nici tigaia sfârâind și deschide brusc ochii, vioi nevoie mare, exact când se apropie ea de pat.

Și nu o să vă vină să credeți dar este mort de foame. E ca și cum ea ar fi vorbit cu Pavlov. Așa că el, nespălat pe dinți, cu ochii încă lipiți de somn, în maieu alb (ați observat că toți ăștia care primesc micul dejun la pat dorm în maieu alb?), îi zâmbește larg și deschide gura ca un bebeluș pentru a primi primul dumicat făcut de căprioara care paște în poiana inimii lui.

Căprioara are o precizie de chirurg căci îmbrăcată în camașa lui, cum altfel, se tolănește pe pat ținând farfuria într-un echilibru perfect, îl sărută languros, dap înainte ca el să se spele pe dinți (bleah), și-i și dă prima furculiță cu bucatele atent gătite. Aaaa, am uitat să precizez, niciodată, dar niciodată ea nu-i aruncă omleta pe farfurie ca la fraieri ci are grijă să facă un decor demn de concurs.

Lui atât îi trebuie, o îmbucătură și e gata de acțiune, de acea acțiune…Practic asta este tot ce are nevoie ca să se stârnească, o linguriță de mâncare de la ea. Să mai spună cineva că dargostea nu trece prin stomac. El nici n-a deschis ochii până ea n-a adus păpica și abia după masă a trecut și la dragoste!

Vreau să știu și eu dacă astea sunt scene din viața reală (n-am trăit și n-am auzit nici la prieteni).

breakfast in bedSursa foto: pexels.com

 

18 gânduri despre „Ce trebuie să faci ca să primești micul dejun la pat

 1. Vaaai, Oana! Păi cum dracu?! Mai ales când lucrezi o viață în tură inversă, păi nu te scoli tu cu o oră mai devreme ca să-i duci păpica la pat(că el o fi țapăn)?! Eu se pare că am trăit degeaba, că nu am făcut de-astea. Nu mai fi trist, @ioan, că nu ești singurul. Eu tot cred că asta e doar în filme.

   1. Păi nu m-am îmbrăcat, cred că ăsta e secretul. Mă gândeam că m-ar fi încurcat puțin, eu având 1,6 m iar el 1,86.

 2. Eu vreau sa depun marturie ca nu avem nevoie nici macar de imbucatura aia ca sa fim gata de actiune. 😀 Suntem programati, nu stiu daca drept cadou pentru noi sau pentru voi, cu erectia automata de dimineata. 😎 Singura problema e ca la sexul facut atunci nu iti poti da seama, ca tipa, daca te iubeste special pe tine sau daca a facut-o doar ca sa se usureze… :mrgreen:

  1. Eu asta știu. Dar nu vreți și voi să vă întideți oasele, să faceți un pipi mai întâi? Și dilema mea e de ce mai ai nevoie de mâncare înainte?

 3. Și tu Oana?Eu mi-am zis ca am avut eu ghinion ca daca as fi….Deci nici tu nu i-ai dus micul dejun la pat? Hmm! Eu mai astept, mai sper….Asta cu dintii nespalati se rezolva curând, îi spăl seara si o sa-i las in borcan! Langa ai ei eventual! Ce n-am inteles eu e ce-i aia „o linguriță si a trecut la acțiune, la acea acțiune!”? Îmi aduc aminte vag la ce te referi da totusi asa repede? Pai era omletă albastră?

  1. Dar nici tu n-ai avut maieu alb și n-ai dormit buștean în plin soare, mie așa mi se pare. Cât privește onleta asta întreb și eu, că la școală am învățat să nu faci treabă cu stomacul plin😳

   1. Nu dorm noaptea tocmai sa ma apuce soarele dimineata dormind! Si n-am maieu da o cămașă de noapte si un fes sexy rău de tot! D E G E A B A!!!

   2. Degeaba, n-ai ce-ți trebuie. Poate primești de la Moș Crăciun un maieu🤪

   3. Parca aud dimineata aia: „Te crezi tractorist, de ce te-ai culcat in maieu?” Si nu numai ca nici vorba de mic dejun si „treaba aia” dar nu mai primesc nici amiazul! Nu risc!Si nu risc de doua ori! Ce ma ac daca functioneaza? Cu micul dejun ma descurc da….

Lasă un răspuns