GÂNDURI BLONDE

Frunza a fost întotdeauna un element important

N-am nicio intenție să diminuez importanța frunzei în existența umana. Încă de la primele momente ale facerii frunza a fost prezentă. A fost pictată, a fost menționată în documente străvechi, cred că s-au scris și cântece despre ea.

În acest sfârșit de săptămână vremea a fost de fecale, copilul cam răcit, așa că dacă tot am stat în casă mi-am propus să-mi îmbogățesc cultura. Am urmărit și eu conturi urmărite de alții, conturi cu mii de followers și cu prezență frecventă pe insta.

Uite așa am ajuns la concluzia că fără funză nu exiști social mai ales dacă ești domniță. Măcar o poză trebuie să fie cu frunza. Nu contează că e mai veștedă, mai mică sau mai mare, frunză să fie. Cum și unde vă pozați depinde de fantezia fiecăruia cu salata. Îhî, am zis bine, salată. Doar nu v-ați gândit la frunza Evei.

Poate mi s-a pus mie pata pe influenceri, nu zic nu, dar pe cuvânt dacă pricep care -i scopul să te pozezi în timp ce speli salată, sau cu ea deja spălată în castron și să bagi texte de genul: cină sănătoasă (mda, dacă ne arăți și friptura care însoțește salata), prânz creativ (deci dacă speli salata ești creativ??) sau plăcerea mea vinovată

Mai rămânea să scrie: sunt vegană și nu mă tratez sau salata noastră cea de toate zilele ne aduce like-uri. Pentru că da, ați ghicit, fiecare astfel de poză avea sute de like-uri și comentariile de rigoare: frumi, scumpy, ești o frumoasă, ador ce postezi, keep up the good content și altele asemenea de mă lua diabetul.

D-asta cred că frunza a revenit în vogă. Nici nu mai contează ce fel de frunză e și unde o porți, așa că să nu vă mire dacă încep să mă pozez în timp ce spăl legume, ba aștept like-uri, multe, și ar merge și vreo două skumpy 😛

leaf.jpgSursa foto: pexels.com

9 gânduri despre „Frunza a fost întotdeauna un element important

      1. Vai de…frunza mea! Tu ai văzut copii cuminți și babe frumoase?! Mâine fac 60 de ani!

  1. Mi-ar place si mie sa pun poze cum tai frunze la caine (am SLAVA DOMNULUI! numa unul) dar la noi nu prea mai sunt decat muiate de ploaie, călcate de mașini și n-ar iesi poza buna indiferent cat suntem eu sau cainele de faini!

Lasă un răspuns