VIAŢA DE ZI CU ZI

Cum devin fetele influenceri

Uzina la care dau eu cu sapa are marea istețime de a plimba angajații prin lume cu diverse joburi. Motiv pentru care la noi la birou e ca la gară. Nici n-apuci să-i dai unuia petrecere de bun venit că s-a făcut anul și trebuie să-ți iei la revedere. Una dintre prietenele mele tocmai a spus la revedere și acum stă acasă și taie frunză la patrupede.

În momentele libere când patrupedele sunt sătule stă pe instagram și-mi trimite tot felul de poze și de conturi, evident de influenceri. Fata are un talent deosebit să-i găsească pe cei mai speciali influenceri care s-au văzut de la Burebista încoace.

De exemplu, a descoperit niște domnițe care stau acasă, se așează fumos la ele în iatac sau în baie, după posibilități, și se filmează cum se spală pe față. Moment în care încep să curgă like-urile și comentariile căci să te speli pe față e o artă la care puțini dintre noi pot spera să ajungă. Și de aici cerul e limita. Nu mai contează ce faci dacă ai reușit să-i captezi cu spălatul pe față.

Am uitat să menționez că fetele astea arată într-un fel care mi-a făcut ochiul stâng să se zbată două zile ca turbatul, de ziceai că l-a văzut pe Valdemort.Cum ar fi zis bunica, ptiu, piei drace 🙂

Luminați-mă și pe mine, cum ajungi să fii plătit pentru că te speli pe față, sau te piepteni sau ai mărinimia să te speli pe dinți? Tot scap de aparatul dentar în câteva luni, m-aș face și eu influensără d-asta 🙂

blogger.jpg

Sursa foto:pexels.com

 

 

3 gânduri despre „Cum devin fetele influenceri

Lasă un răspuns