GÂNDURI BLONDE

Dragă Moș Crăciun ăsta chiar e ultimul an

În fiecare an eu sunt disciplinată și îi scriu lui Moș Crăciun. În ultima scrisoare am fost foarte precisă și exactă, plus cred că am avut dorințe destul de realizabile.  N-am primit nimic din ce-am cerut. NIMIC. Așa că anul acesta merg pe simplitate.  Mi-e clar că Moșul nu mai e ce-a fost, e mai mult legendă de capul lui, asta e, pe nimeni nu te mai poți baza să se țină de cuvânt.

Oricum sunt precisă că e ultimul an când mai auzim de el, deci profit și mai trimit o dorință mică, hai două. Mici de tot și care nu costă nimic. E practic moca. Dacă și anul acesta mă dezamăgește îi scriu lui Harry Potter sau trec direct la mama Omida, păi până când o viață amară și un destin trist?

Iată ce mi-aș dori:

 1. Vreau să-mi fac duș în liniște, în fiecare zi. Bine, hai, măcar în weekend. Să intru în baie și să nu apară nicio urgență. Nu cer baie în cadă, doar duș, și sunt rapidă, în 5 minute sunt gata. prin urmare 5 minute în care să nu se întâmple nimic, casa mea să se oprească în loc, copilului să nu-i treacă niciun gând prin cap, să nu respire nici acarienii din covor până n-am oprit eu robinetul.
 2. Vreau să fac pipi singură. Da, știu este un semn clar și elocvent că sunt antisocială, dar tare aș vrea să rămân așa. Aici sunt și mai rapidă decât la duș, n-am cronometrat dar dacă trebuie îți trimit instrucțiuni precise. Dacă nu se poate de fiecare dată măcar dimineața și seara. Bine, măcar dimineața când mă trezesc aș vrea să intru în baie și să stau pe ”tron” singură. Da, tăcută și singură. Să mă gândesc la ce-am visat, să nu intre nimeni brusc dând ușa de perete și urlând, să nu vrea nimeni să mi se suie în brațe atunci, să nu vrea nimeni să mă întrebe nimic în clipele alea, să nu trebuisacă să rezolvăm problemele omenirii atunci, să nu se gândească nimeni la posibilitatea să apese pe clanța de la ușă în momentele alea

Atât. Te aștept și mai cred

P.S. 1: Dacă ți se pare că am îndrăznit cam mult, aș fi fericită să îmi împlinești măcar a doua dorință

P.S. 2: Dacă și asta e prea mult atunci merg pe clasic și banal și vreau un dulap plin de pantofi, am ambiția să posed 100 de perechi.

P.S.3: Dacă nici bani de pantofi nu mai ai, atunci mă mulțumesc cu un Unicorn roz

santa_2Sursa foto:pexels.com

8 gânduri despre „Dragă Moș Crăciun ăsta chiar e ultimul an

 1. Dragă Oana,
  sigur nu ai sânge evreiesc?
  Pentru mine in privinta umorului exista Ephraim Kishon, apoi o pauză lungă și dupa aceia restul. Acum dupa Kishon, dar înainte de pauză esti tu!
  Ma gândeam cum sa-ti mulțumesc pentru clipele in care ma amuz copios? Prima idee a fost sa te cer de soție! M-am răzgândit, nu doar pentru ca eu sunt căsătorit, sau am defectul de a fi bătrân fara a fi bogat (lucru ce face o iubire sinceră imposibil de realizat) ci pentru ca am o singura toaletă! In asta rezolvă nevasta-mea sudoku, mai ales cand diureticul meu își face efectul indiferent la ce oră din zi sau noapte iau acest diuretic!
  Daca aveam două, si as fi fost musulman ca sa pot avea mai multe soții, ca semn al dragostei mele mele pentru tine, mă ofeream sa-ti asigur zilnic cele 5 minute!
  Le meriți pe deplin!

  1. Ești mortal. De vreo câțiva ani buni nu m-a mai cerut nimeni de nevastă așa că……pot să spun că a venit cn Crăciunul mai devreme, chiar dacă e o iubire imposibilă😂😂😂😂. Mulțumesc

Lasă un răspuns