GÂNDURI BLONDE

Eu când văd un film sau citesc o carte încep cu sfârșitul

Săptămâna trecută am fost super ocupată, am văzut TOATE seriile Game of Thrones. Așa-s eu, când mă apuc de o treabă o duc până la capăt, nu mă opresc la jumătate. Și când citesc o carte, chiar dacă nu-mi place, o citesc până la sfârșit. Bine, citesc ultima pagină ca să nu stau cu inima la gură dacă ea moare și el naște, mă liniștesc și parcurg cartea mai departe. Mai comentez că ce e în capul meu de o citesc, dar nu mă las.

Așa am făcut și cu GOT. Am vizionat ultimul episod disponibil, ca să știu cine supraviețuiește cele șapte serii (ai naibii l-au omorât pe Drogo din prima 🙁 ), cine cu cine se împreunează sau cine ce copii mai face, după care m-am așezat liniștită să văd fiecare episod.

Oricât aș încerca să mă controlez nu pot să aștept până la sfârșit, d-aia mă enervează de mor să merg la cinematograf. La cărți este mai simplu. De exemplu cumpăr cartea, citesc 1-2 capitole să aflu cine-s personajele principale, și hop la ultimele două pagini. Scanez repede dacă sfârșitul este cu happy sau cu lacrimi și mă întorc liniștită la începutul cărții. Altfel savurez povestea când știu cine e în siguranță, sau nu mă ia boceală dacă vreunul pleacă în veșnicele plaiuri ale vânătoarei, căci sunt pregătită.

La voi cum stă treaba? Stați liniștiți sau vă roade curiozitatea mai ceva ca un pantof?

Apropo, cine-mi recomandă și mie o carte bună? Ultima pe care am citit-o a fost coșmar, credeam că nu se mai termină. Vreau ceva care să nu mă lase să dorm noaptea până nu o termin.  A, și puteți să-mi spuneți cum se tremină că nu mă supăr 😛

books.jpg

Sursa foto:pexels.com

12 gânduri despre „Eu când văd un film sau citesc o carte încep cu sfârșitul

  1. Păi metoda asta de citit o am și eu, de când mă știu. Îți recomand o carte scrisă în tandem de doi români: „Pași” de Em Sava și Axel. Em este stabilită de ani buni în Canada. Amândoi scriu senzațional. Și amândoi au bloguri, eu așa i-am descoperit.

      1. Sunt irecuperabilă🤪. Când văd o pereche de pantofi mi se întunecă gândirea

      2. Eu cred ca nu-i „vina” ta! Sunt convins (fara argumente) ca pe cromozomi X exista fie informația „cumpără!” fie „pantofi!”Asta ar explica multe!

Lasă un răspuns