VIAŢA DE ZI CU ZI

Uite că nu vreau să plătesc pentru modernizare

De obicei, când mă supără un furnizor, nu fac publică chestia asta, sau mă rog, nu public virtual ci țin pentru bula mea reală. Bine, mai puțin când e vorba de Urgent Cargus pentru că nu vreau să-și mai ia și alți oameni țeapă, plus că e păcat să nu faci public cum se pipi pe tine un client service.

Când am ajuns în Anglia, mi-am ales ca furnizor de cablu și net Virgin Media. Mi s-a părut că e semn de la divinitate, eu în zodia fecioarei trebuia să-mi iau net de la ceva ce era Virgin. Totul bine și frumos până a trecut anul și am primt acasă o scrisorică prin care mi se spunea cum îmi va crește cu 2 lire pe lună abonamentul, pentru că ei investesc în modernizare și servicii mai bune …. de toți banii.

Am tratat cu indiferență cele 2 lire extra până am mai primit un răvaș de amor de la aceeași companie, prin care mă informau că au moderanizat și anul trecut dar, pentru că eram client nou, nu mi-au luat bani și îmi iau anul ăsta și pentru anul trecut (doar am folosit și eu modernizarea), încă aproape 2 lire, plus că nu mai beneficiez de oferta specială. La un calcul sumar, cu modernizări cu tot îmi creștea factura cu 20 de lire. Exclus! I-am sunat politicos ca să le spun că drumurile noastre se despart aici dacă nu-mi fac o ofertă de nerefuzat. Mi-au făcut și am rămas împreună.

Între timp am aflat veste bună că UPC Romania și Virgin Media sunt parte a aceluiași trust, motiv pentru care n-am putut să mai folosesc acceași adresă de email pentru ambele servicii. Nu m-am prins bine de ce, dacă tot sunt acceași mamă și același tată, dar am lăsat de la mine.

Până când, zilele trecute, primesc un email de la UPC prin care mă informează că îmi va crește factura cu vreo 3 Ron pentru că…exact, compania investește în modernizare. Două luni, de atât au avut nevoie ca să investească în modernizare și în Ro, unde evident nu se pune problema să suni, să le spui că pleci cu arme și bagaje la competiție, și ei să-ți facă o ofertă personalizată. Nope, nu-ți convine, pleci că găsim alți fraieri.

Cu experiența asta de aici mă aștept să primesc informări de modernizare în fiecare an. Doar că eu sunt zgârcită, nu-mi place să investesc, vreau să rămână lucrurile învechite sau, dacă sunt țâță de mâță (cum se zice la mine la țară), vreau să vin la de-a gata, să dea altcineva banii și eu doar să mă bucur de realizări. Așa că trebuie să mă despart și de UPC.

Vreo recomandare? Am fost în relație și cu Digi și cu Romtelecom, total necompatibili, despărțiri furtunoase.

phone.jpg

Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns