GÂNDURI BLONDE

Să fie galben, să fie portocaliu, sau mai bine negru?

De vreo 17 ani sunt blondă. Ced că de mai mult în realitate dacă adun și copilăria. Da, m-am născut blondă. Am aflat că pe urmă blondul s-a făcut mai roșcat, de nu înțelegea nimeni cu care vecin semăn, s-a transfomat iar în blond, ca ulterior să se stabilizeze la unica, deosebita și distinsa culoare șaten deschis.

Este acea culoare de șobolan. Dap, eaxct aia care nu-ți aduce niciun beneficiu. Nu ești nici blondă, nici brunetă, nici arămie, nici nimic. Ești doar anostă. Cum am făcut 18 ani (după vreo 3 zile în realitate) mi-am jurat să lupt împotriva acestei culori. Am început cu negru (dacă vreți să țineți copii departe de butelie vă trimit o poză), am luat la rând TOATE nuanțele de roșcat, ca apoi să decid într-o zi să mă întorc la originile blonde.

După ce m-am făcut blondă nu m-am vopsit niciodată acasă. N-am talentul necesar pentru o astfel de operațiune, așa că am lăsat experții. În Anglia am dat peste o chinezoiacă, nu-nțeleg un cuvânt din ce zice, dau din cap pozitiv la orice întrebare îmi adresează, dar face o treabă super bună cu părul meu (de toți banii). Mi-a făcut niște suvițe geniale, când ies de la ea îmi vine să întorc capul după mine pe stradă.

Doar că vopsitul la coafor durează cam 2 ore, pe care în ultimul timp nu prea le-am avut. Așa că m-am gândit să mă vopsesc singură, până la urmă două nuanțe de blond sunt mai bune decât blond cu rădăcini negre. Eu am fost fooarte mulțumită de rezultate așa că am amânat vizita la chinezoaica mea. Până ieri.

M-a așezat pe scaun și a rămas fără cuvinte. Atât zicea: no, no, how could you do this? why? no, no (în timp ce mai punea puțin mâna pe părul meu, se mai dădea doi pași în spate), this is orange. No, no, NO, no no no. Și a mai chemat un coleg care a început și ăla: no, no, oh no, I don`t know, is orange. Și au început amândoi: no, no, maybe if you make it black? Ceee? Negru? La banii pe care îi dau vreau blond.

Trei ore am stat la Nang dar am ieșit de acolo cu fața curată părul rezolvat. La plecare, după ce i-am lăsat un bacșiș menit să o facă mai zâmbitoare, mi-a spus ferm: if you decide to be orange again don`t come to me! Eu cred că totuși mă place

blonde

Sursa foto:pexels.com

 

4 gânduri despre „Să fie galben, să fie portocaliu, sau mai bine negru?

  1. Eu am avut noroc: m-am născut blond pai si am devenit negru corb! Acum ca zici inteleg de ce fugeau copiii de mine! Între timp varsta ma decoloreaza iar, copiii nu mai fug, doar adulți i imi spun ca parcă am dat in mintea copiilor!

Lasă un răspuns