VIAŢA DE ZI CU ZI

Oficial…îmi este somn

Aseară pregătisem o seară de mare lene, cu care speram să intru în istoria omenirii. Planul era perfect: băgat una bucată copil la pat, citit poveste, adormit și….timp liber pentru mama blondă. Copilul de obicei la 20:30 este executat așa că rămâne timp destul și pentru mine să mai cos un goblen, să mai fac o zacuscă, trebuie d-astea intelectuale.

Pentru aseară pregătisem să vă împărtășesc o mare descoperire a…cercetătorilor britanici, mă aștepta o carte, un pahar cu vin de la mine de la Focșani și așa, doar de curiozitate unu, poate două minute de verificat un site de pantofiori.

Copilul însă m-a rugat să mai stau un pic cu el pentru că era neliniștit. Zis și făcut. Dacă tot stăteam, am zis să fac puțină economie de vedere și să-mi odihnesc ochii, doar o clipă.  Exact ca o clipă a trecut timpul și am mai deschis ochii pe la 3 dimineața, că-mi intrase un pluș printre coaste. Ca o mămăiță am adormit la opt jumate, cred că înaintea copilului chiar. Dar mi-a prins bine, sunt convinsă că d-aia am pielea așa de întinsă pe față de arăt doar de 30 de ani 😛

Știți bancul:

  • ce faci?
  • nimic!
  • dar asta ai făcut și ieri!
  • da, dar n-am treminat!

Exact așa și eu. Și m-am gțndit să repet. Prin urmare la ora la care se publică rândurile astea eu deja dorm, sunt pe la jumatea celui de-al doilea vis, ne mai auzim 🙂

sleep

Sursa foto: pexels.com

 

2 gânduri despre „Oficial…îmi este somn

  1. Totusi asta micul al tau e băiat de treaba! Acum 1000 de ani jucam cărți cu vecinii. Vecinul a plecat la ei sa il culce pe ăla micu. După 10 minute a venit. Ala micu, in pijama la noi spunand: „mami tata doarme hai sa-mi citesti o poveste!” S-a ales praful de seara noastră de carti!

Lasă un răspuns