VIAŢA DE ZI CU ZI

Run Forrest, run!

Eu sunt genul punctual. Dacă îți dau întâlnire la fix poți să fii sigur că la fără cinci sunt acolo, dacă merg cu trenul mă duc la ușă de la Râmnicu Sărat ca să fiu sigură că nu ratez coborârea la Focșani. Urăsc ideea să alerg sau să ajung în ultimul minut undeva, eventual transpirată mai ceva ca un muncitor în mină. Din acest motiv n-am ratat niciodată vreo întâlnire la care chiar am vrut să ajung. Nici măcar n-am avut vreodată grija că aș putea să fiu în întârziere

Doar că vorba aceea, a fost odată ca niciodată :). N-ai cum să treci prin viață fără să vezi cum pleacă avionul din fața ta. Uite exact așa am pățit eu când am plecat în Scoția. Aeroportul Luton, 50 de minute de Londra, pe autostradă, plecat cu 3,5 ore înainte să decoleze avionul, urma să ne plictisim de așteptat.

Numa că toată socoteala asta a mea mi-au dat-o peste cap niște oameni care s-au gândit să facă și ei un mic accident într-o frumoasă zi de luni (nu era marți ca să-mi iau 4 ore avans). Așa de mic, încât poliția s-a gândit să închidă autostrada și să devieze tot traficul pe drumurile de țară. Dap, și camioane, d-alea mari.

Nu m-am panicat până în momentul în care navigația îmi zicea ”turn next right, turn right now” și waze ” virați la stânga”. Uite așa m-au dus vreo 20 de km, când la stânga, când la dreapta, fără să se pună de acord între ele, până când m-am prins că mă învârteau în cerc. Domne da una n-ar fi zis: ”fată, ești pe cont propriu că ne-a zăpăcit la GPS countrysideul”.

Norocul meu că m-a ajutat un polițisit și am mers pe metoda tradițională, harta. Am ajuns la aeroport exact cu 5 min înainte să decoleze avionul. Doar că la blondă îi dau astrele ajutor și cursa a plecat cu 40 de minute întârziere, deci mi s-a împlinit și visul să stau în aeroport. Am alergat de mi-au scăpărat călcâiele, cu trei copii și bagajele aferente.  Bine, când am ajuns la porți arătam ca și cum aș vrea să fac un infarct și nu știu de unde să încep. Am prins eu avionul? L-am prins. Și sigur am avut și un record mondial sau măcar continental

O singură dată am mai fugit așa, când în miezul nopții a pornit alarma de foc în hotel. Dar asta în episodul viitor :). Voi? Vreo cursă memorabilă? Nu-mi zieți că sunteți d-ăia perfecți

run

Sursa foto: pexels.com

6 gânduri despre „Run Forrest, run!

 1. Mama, venita acum 2 ani la mine in Manchester. Am venit cu ea pana in Luton s-o duc la aeroport. Am plecat, evident, cu n-spe ore inante ca sa ne asiguram ca ajunge acolo la timp, ca nu va fi stresata, ca se poate uita pe ecrane sa stie exact ce are de-a face in aeroport (ea nu mai zburase singura niciodata). Trenul cu care am venit s-a hotarat sa se opreasca la un moment dat, nu stiu din cauza carui incident, si am pierdut o ora jumatate. Am coborat in Luton (nu in Luton Airport), am luat un taxi, taxiul nu ne putea lasa fix la intrarea aeroportului pt ca pana anul trecut se lucra la modernizarea aeroportului, ce mai, o intreaga poveste. A fugit saraca mama prin aeroport, speriata sa nu plece avionul, panicata, nici nu vreau sa ma gandesc. A ajuns pana la urma la primele porti, la naiba in prazic, acolo de unde plecau de regulă avioanele spre Tg Mures. Noroc ca Wizzul nu pleaca niciodata la timp 😀 Dar oricum, nu-i o amintire placuta pt noi.

  1. Bună asta cu Wizz-ul, chiar că nu pleacă niciodată la timp😄. E frumos la Manchester? Imi dai și mie niște repere ce să fac acolo/ să văd?

   1. Este cel mai frumos, dar eu sunt subiectiva! 😀

    Nu ai avea ce sa faci acolo mai mult de 2 zile, sincer, dar eu ti-as recomanda o vizita prin campus, care e chiar impresionant. Apoi poti manca in Curry Mile, au super multa mancare asiatica (ai asta si in Londra, dar na). Apoi mai este centrul, care are niste gradini faine de plimbat prin ele (Piccadilly), niste malluri (Arndale, Trafford Centre). Poti vedea si un meci de fotbal pe Old Trafford, poti merge cu pustiul la MOSI (Museum of Scrience and Industry) si te poti intalni cu mine daca ajungi acolo in perioada 22-29 Septembrie. Deci, o gramada de variante :)))

   2. Ultima este cea mai tentantă, doar că eu mă gândeam să mă duc la primăvară😄. Te reîntorci la regină?

Lasă un răspuns