VIAŢA DE ZI CU ZI

Cum să mai scoți ochii în lume după așa gafă?

Toată ziua astăzi n-am fost om. Da ce zic eu, d-abia ce-am reușit să mănânc ceva, și am făcut-o doar gândindu-mă că are copilul nevoie de mamă. Dar ar fi trebuit să știu că doar am visat urât noaptea, se inundase casa și taman sertarul cu ciocolată era cel afectat! Când visezi că nu mai ai ciocolată nu poți să te aștepți la bine.

N-am deschis bine ochii și am și aflat grozăvia care s-a întâmplat. Ducesa, asta mai tânără și mai ciocolatie (vedeți anologia? am visat cicolată, ducesa era cicolatie, nimic nu e întâmplător!), a călcat pe becul modei. Sau cum se zice la noi în popor a dat cu oiștea-n gard. Trei emailuri plus notificări de la două canale de știri aveam pe această temă. Ce contează că e război în Siria sau că a murit McCain, știrea de calibru internațional e cum și-a pus coana mică ștrampii.

Cum, cum să faci așa ceva, să-ți pui ștrampi la rochiță? Faptul că în ziua respectivă erau 12 grade afară nu este o scuză, ca să ne înțelegem bine. Păi ce, ea a intrat în familia regală să stea în puf? Nu, să se sacrifice pentru popor! Că acu doar nu s-o speria de o mică pneumonie. Și mai bine stai două săptămâni în spital decât să te terfelească toate ziarele că n-ai pus pe tine ciorăpeii potriviți.

Ca să înțelegeți despre ce este vorba, mare gafă internațională, și-a pus ștrampi la rochie, la nuș ce eveniment unde cred că era fără ștrampi. Acu cică ar mai fi iertat-o lumea dacă ștrampii erau culoarea piciorului ca să se ”match” cu rochia.

Eu nu sunt un feșăn aicăn da întreb și eu ca omul simplu de la țară, se pun ciorapi negri la rochie și pantofi albi/nude? Am înțeles că trebuia să aibă ciorapi culoarea piciorului, dar culoarea cărui picior? Dacă ne-am uitat bine la piciorușele ei sunt olecuță, numa olecuță, mai spre negru, culoare naturală nu de la solar!

Nu știu zău cum o să trăiască femeia asta cu gafa pe care a făcut-o, sincer! După ce că o duce așa de greu, stă toată ziualica și taie frunză la căței, acu să o mai vorbească și gurile rele că-i înghețase osul princiar și și-a tras și ea o șosețică. Ce oameni, pwhaa! Răi, domne, răi! Cum o să doarmă biata femeie peste noapte, cu grija asta pe suflet?!

legsSursa foto: pexels.com

5 gânduri despre „Cum să mai scoți ochii în lume după așa gafă?

  1. Uite de aia îmi place de tine! Ai un simt exacerbat al absurdului care de ajungi in mintea mea in grupul normalilor! Daca mai adăugăm faptul că scoti cu talent absurdul la suprafață și asta fiind blonda!!! uite reteta pentru o blondă de succes! Oricum ma bucur cand dau dimineata de rândurile tale! Aici nu avem părinți prințese și de violuri, crime sadice, ajutoare sociale de zeci de mii de euro pt azilanti (pentru unul cu familia lui si asta pe luna) e plicticos sa tot citesti (presupunand ca ar avea voie cineva sa scrie) asa ca il avem pe Trump si Melana lui! Domne cum calca astia in străchini cu un tact de masina de cusut! L-am da jos pe loc! Da nu ne lasa la alegeri cica sa o dam jos mai intai pe Merkel!

    1. Lasă că aveți și avantaje, am citit ieri că e aerul mai puțin poluat în mute orașe din Germania. Și cică ăștia care ne ducem zilele pe la asr poluat suntem și mai proști și trăim și mai puțin🤪

Lasă un răspuns