VIAŢA DE ZI CU ZI

Dacă pică guvernul să mă anunțați și pe mine

Anul acesta m-am hotărât să fiu în vacanță. Ei, chiar tot anul e un vis, dar la fiecare 2 luni mai plec și eu o săptămână pe undeva. Și uite așa trăiesc de la o vacanță la alta. ”Decât” că parcă n-am plecat. De pe plajă răspundeam la emailuri, de pe la castele mai aruncam un ochi la Facebook, de la terasă, că tot făceam pauză, mai comentam pe blog.

Nu bun. Așa că mi-am propus ca ultima vacanță să fie d-aia de pe vremuri, fără telefon, fără net, fără ”viață socială virtuală”. Am inchis datele celulare pentru majoritatea aplicațiilor și emailuri (am lăsat pentru Instagram dar nu mă ziceți la nimeni. Acu nu poți să tai răul din rădăcină, începi cu câte o cracă, pe rând), inclusiv pentru whatsapp. Dap, niște colegi deștepți s-au gândit să facem grup de whatsapp pentru echipa noastră și șefa și-a dorit să fie parte din el. Nu mai e nevoie să mai spun nimic, înțelegeți voi.

Intru pe facebook seara, ca să nu ratez vreo zi de naștere și în alea 5 min de scroll mai apuc să dau și câte un like, prea puțin timp pentru comment, să nu vă supărați pe mine. Vreau să mă bucur la maxim de săptămâna asta în care bat plaiurile englezești. Dap, mi-am propus să văd țara în lung și-n lat. Prin urmare vă rog să-mi dați și mie un sms dacă mai vine Trump cu o idee fulger, dacă moare Iliescu sau dacă pică guvernul. Dacă e vorba de regină să nu vă deranjați, că aflu sigur 🙂

vacanta

Sursa foto: nu mi-o mai amintesc, este de foarte mult timp în calculatorul meu

3 gânduri despre „Dacă pică guvernul să mă anunțați și pe mine

      1. Eu ar trebui să zic asta, nu tu. Că nu suntem de-o seamă, da?! 😂

Lasă un răspuns