VIAŢA DE ZI CU ZI

În noiembrie am nuntă în Bahamas

Eu de doi ani încerc să-mi cumpăr o pereche nouă de blugi. Nu, nu caut un anume designer care costă 7000 de eur și tot pândesc reducerea aia de 99%, ci vreau și eu niște blugi normali.

Doar că am un obstacol, trăiesc din amintiri, amintirile vremurilor când purtam mărimea 24 la blugi, și atunci de fiecare dată când mă duc la magazin iau doar acest număr, vreo 20 de modele dar toate același număr care m-a consacrat. Încerc zadarnic să înghesui toate șuncile în el, cam cum înghesuia bunica porcul la garniță, nu merge. Disciplinată duc totul la loc și-mi promit să revin când voi fi mai slabă

Nu, nu mă gândesc să-mi iau mărimea 26 sau 27 că doar mă apuc de slăbit și rămân cu niște blugi care arată ca șalvarii. Ce rost are să investesc aiurea? După fiecare moment d-ăsta de hotărâre fermă că voi începe să fac sport și să mănânc mai puțin, de la magazin mă opresc direct la măcelărie, să-mi fac plinul pentru ultima masă copioasă, că doar de mâine mă apuc de slăbit.

Așa a fost și ieri. Măcelarul de la mine de la bloc e un tătăiță pe la vreo 60 de ani care ne zice la toate clientele ”love, dear, darling”. Ieri, la el în prăvălie,era înaintea mea o darling trecută bine de 50 ani (am aflat ulterior că tocmai ce împlinise 50), într-o rochiță vaporoasă de vară prin care se vedeau cu ușurință chiloții tanga, albi cu danteluță (acu dacă mă gândesc bine erau brazilian bikini de fapt). Doamna era super fericită, pentru că tocmai de logodise! Cu John, a cărui vârstă n-am putut-o desluși din conversație.

Dar cred că nu e chiar ramolit, pentru că s-a așezat în genunchi când a cerut-o, în fața a 35 de prieteni, spre surpiza ei totală. Inelul de logodnă era cam cât toată falanga inelarului, cu multe cercuri de aur de diferite culori și un diamant, dar eu să fiu sinceră nu l-am văzut deși aveam ochelari (sunt pizmașă cred). De la pipăirea și analizarea atentă a inelului am trecut la detaliile despre nuntă. Are loc pe 9 noiembrie în Bahams, pe o plajă care le place ”tinerilor viitori însurăței”, plătesc ei biletele de avion și cazarea.

Și ne-a invitat la nuntă, pe mine și pe măcelar. Nuuu, nu împreună, ci fiecare plus one dacă vrea. Dap, uite așa din senin, am primit invitație la nuntă în Bahamas. Măcelarul nu poate să vină că e în Brabados exact atunci, dar eu m-aș duce că cine știe ce prieteni o avea John, care încă mai pot să cadă într-un genunchi, sau măcar poate prind buchetul 😛

După ce a pleact mireasa, mi-am luat costițe de miel, hamburgeri cu mentă și niște frigărui de vită doar așa, de poftă. De mâine mă apuc de slăbit să fiu în formă până în noiembrie.

beach marriageSursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „În noiembrie am nuntă în Bahamas

  1. Așa se invită acolo la nuntă? Pe cin’ se nimerește la cumpărături?! Păi și cu darul cum rămâne?

Lasă un răspuns