VIAŢA DE ZI CU ZI

Mai am două like-uri de vânzare

Eu sunt genul care dau like dacă nevoia o cere, sau mai precis și când nevoia o cere, nu numai când e pe bază de plăcere. Orice prieten/cunoscut mă roagă să-l ajut cu un like mă execut. Ba dau chiar două dacă e nevoie, nu e ca și cum iau like-ul de la gura copilului. Nu știu cât ajutor aduce like-ul meu dar dacă dacă postarea/știrea/fotografia, nu sunt în contradicție marcantă cu valorile mele de viață, te poți baza pe mine.

Dau și share și comentez, orice ai nevoie, căci mic cu mic se face mare. Ieri primesc un mesaj de la cineva care mă întreabă dacă pot să ajut cu like. Sigur, păi cum să nu se poată. Și cum stăteam eu așa cu like-ul pregătit numa ce mă întreabă pesoana cât o costă favoarea asta. Știind-o glumeață, bag din top și o dau p-aia că like-ul e neprețuit, dar că mastercard poate ajuta, glume de șantier.

Doar că ce să vezi, omul era serios și vroia să știe înainte de acțiune care e costul. Costul? Zero. Dai și tu un brifcor când ne-am vedea dacă like-ul meu ți-a adus milioane de vânzări pe site (imposibil, dar făceam și eu pe interesanta). Și ca să nu vă mai țin în suspans aflu că în ziua de astăzi like-ul se vinde. Dap, e la mare căutare like-ul și am tras concluzia că la obrezele rafinate e și cu mercurial!

E adevărat, sunt zgârcită și merg pe principiul că niciodată nu poți să fii prea bogat, dar totuși, cu un like fac cinste 🙂 Greșit Cică îl jignesc, îl consider sărac. Deci am două like-uri de vânzare, nu sunt proaspete, sunt rămase de ieri, dar încă sunt bune. Cine, mai dorește, cine mai poftește?

likeSursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „Mai am două like-uri de vânzare

Lasă un răspuns