VIAŢA DE ZI CU ZI

Mie mi-a plăcut la nuntă

Da, m-am uitat la nunta regală. De altfel nici n-ai cum să nu te lași cuprins de spiritul ăsta dacă ești în UK. Oamenii ăștia chiar o iubesc pe Regină și tot ce ține de familia ei. V-am spus că de peste două săptămâni se clădește ”isteria” în jurul acestui moment, de dimineață televiziunile au început transmisiuni live și oamenii au dat petreceri în curțile proprii în cinstea acestui eveniment.

Mie mi-a plăcut nunta, am și stors vreo două lacrimi, deh sunt suflet sensibil și când văd iubire mă emoționez. Am văzut multe comentarii ulterior. Că rochia n-a fost woww, că nunta n-a fost woww, că de ce-i zice nuntă regală că băietul ăsta are tot atâtea șanse la tron câte are orice alt om, că de ce s-a uitat Kate urât la soacră-sa și că era prea snoabă. Acum nu știu cum să zic, dar nu știu câți dintre noi, muritorii de rând, ar reuși să-și țină ”nasul jos” dacă ar ști că vor fi într-o zi regi/regine.

Eu am văzut așa: niște oaspeți îmbrăcați absolut superb, marea majoritate, o nuntă frumosă într-o locație fabuloasă, doi tineri care se iubesc și s-au hotărât să-și oficializeze iubirea. Hai să nu mai fim răutăcioși, că nu știu câți dintre noi într-o situație similară am fi fost umili. Mai toate femeile visează să-și găsească într-o zi prințul, unele îl găsesc pe cel adevărat 🙂

weddingSursa foto: pexels.com

5 gânduri despre „Mie mi-a plăcut la nuntă

  1. Vai cate divorțuri o sa fie din cauza transmisiei ăsteia! Unii bărbați s-au mișcat pŕin fata televizorului, sau au intrebat ceva, sau nu au răspuns la telefon, sau….respirau! Bietele femei au pierdut pașii cailor 2308 și 2309 ! Să sperăm că îi tine si nu divorteaza si mirii curând ca să o luăm de la capat….

Lasă un răspuns