VIAŢA DE ZI CU ZI

Să se însoare ăsta micu pentru că nu mai rezist

Chiar nu mai rezist. Simt că-mi iau lumea-n cap dacă nu se însoară ăsta micu mai repede. Să fiu și eu liniștită, să-mi văd de existența mea netulburată.

Nu știu cum e în Ro dar aici e isterie națională că se găsi prințișorul ăla mic să-și pună pirostriile. Bine domne, am înțeles. Povești, prinți, prințese, basmul cu căprioara de rasă mixtă care paște în poiana inimii lui, dar până când? Până când o viață amară și un destin trist? Unde deschizi televizorul hop o emisiune cu nunta regală.

L-au luat pe ăsta micu pe toate părțile. De la naștere la nuntă, prin câte a trceut, cât de demn a fost el al moartea mă-sii și ce rea coana regină că l-a pus să meargă după carul mortuar. Helllo, cine țipa în presă acu douăj de ani că vor să-i vadă cum o bocesc pe tanti Diana? Și acu se supără pe mam` mare că le-a făcut pe plac.Pfuua

Doar că n-a fost deajuns să vorbească despre el, despre cum fata asta a răsărit din joben și l-a eliberat de toate fricile și angoasele, cum l-a făcut ea om. Nope, toți marii analiști și jurnaliști regali s-au perindat pe la TV și și-au dat cu părearea. Prilej cu care au mai scos de la naftalină poveștile Diana-Charlie și Cămiluța -Charlie boy, nunta Lizucăi, moartea lu tac-su, Wallis Simpson, și tot rahatul regal ascuns bine sub preș de câteva decenii

Pe toate canalele, pe absolut toate, se vorbește despre nunta regală, regină, monarhie, ultimele paișpe nunți regale, ultimele divorțuri regale, ultimele pârțuri regale. Până și la CNN tot despre asta vorbesc. În curând și pe Disney Junior o să o văd pe Doctorița Plușica cum se duce să fie de gardă la palat cu ocazia nunții regale, sau pe Minnie cum își caută rochie pentru banchetul regal!

Și colac peste pupăză, vine copilul ăstăzi acasă cu o fițuică de la școală cum că vineri suntem invitați să mâncăm cookies și să bem ceai în cinstea nunții regale!

Dacă nu trec mai repede norișorii ăștia roz și zahărul care se revarsă râuri de peste tot, dau în diabet

wedding_2Sursa foto: pexels.com

9 gânduri despre „Să se însoare ăsta micu pentru că nu mai rezist

  1. Să nu mai aud de nunți regale, că din vina prințului din pupăză mi-o plecat asta din Suits. Și dacă o plecat nebuna satului, o trebuit să plece și Patrick Adams cu tot cu ea. Asta e treabă? Lași oamenii șomeri că tre’ să-ți faci tu nuntă? Nu se face așa ceva! :))

Lasă un răspuns