VIAŢA DE ZI CU ZI

Ați făcut vreodată sex în avion?

Zilele astea a fost super cald în Englitera, nuș cum se face da aici nimic nu e ca în alte părți: 2 grade se simt ca -12 și 24 ca plus 36, și coana Regina și-a făcut milă și pomană de noi, muritorii de rând, și ne-a dat o zi liberă.

Așa că am folosit verdeața propriului balcon și în orele alea când cică nu e bine să stai la soare, m-am pus la zi cu serialele. Uite așa am descoperit că s-au cuplat și s-au despărțit în Anatomia lui Grey mai ceva ca-n tânăr și neliniștit. Practic toată lumea s-a culcat cam cu toată lumea, fără să țină cont de sex, religie sau păreri politice, și sunt o familie mare și fericită.

Ei, dar într-unul din episoade, două dintre personaje fac sex în toaleta avionului. Chestia asta m-a pus rău pe gânduri. Nu, nu mă roade curiozitatea cum e cu sexul în budă, chiar dacă e a avionului tot budă este, ci cum naiba încap doi adulți normali acolo și mai fac și sex. Am zburat cu diverse avioane și mi s-a părut o adevărată aventură să intrăm în toiletă un om jumate (eu și copilul), iar când a trebuit să mai dăm și hainele cuiva jos pe mine deja mă trecuseră toate apele și aveam senzația că fac contorsionism.

Așa că imaginația nu mă lasă să vizualiezez doi adulți dezvoltați armonios care să încapă în acel ”lăcaș de pierzanie”. Știu, stiu, dacă zbori cu Emirates la business au și cabină de duș, ba au baia mai mare decât a mea, doar că ăștia nu erau cu Emirates și nici la busines, ci cu o cursă internă prin State

Așa că mă roade și pe mine curiozitatea ca un vierme. În primul rând cum de-ți vine ideea asta să te bagi în WC pentru ceva erotic. Cum să spun, pentru mine numa cuvântul ca atare este opusl clar al oricărei forme de erotism (în unele avione cam pute pe la baie, asta ca să fiu blândă în descriere). Da să zicem că te arde dorința și nu mai ești atent la detalii. Cum faci? Te gândești de acasă care este poziția pe care o folosești, faci calcule matematice cum să intre două persoane în ”lavatory”, sau când ești în focul iubirii îți vin și ideile? Bun, și care e poziția?

M-am uitat și m-am uitat și am studiat și pe bune dacă mă prind cum faci. Da e drept, eu n-am fost bună la matematică deci nu știu cum să calculez unghiul corect.

Așa că, să nu mor proastă, dacă ați făcut chestia asta ziceți-mi și mie cum. Nu e nevoie public, ci anonim și pe mesaj privat să mă deștept numa io nu toată lumea. Aaaa, și încă ceva, chiar se aplaudă ca-n filme? Adică ceilalți pasageri zic moaamăăă ce mișto de ăștia că se iubesc pe unde apucă, și ce dacă s-a zgâlțâit avionul de a trebuit să ne punem centurile, dragostea e dragoste și hai să-i susținem!

airplaneSursa foto:pexels.com

12 gânduri despre „Ați făcut vreodată sex în avion?

  1. Mai bine ca nu a spus nimeni nimic. Inseamna ca avem o tara de oameni decenti care nu si-au pierdut mintile doar fiindca au vazut o alta tampenie pe la televizor. Sincer, eu nu numai ca nu as aplauda, dar chiar mi-ar veni sa-i iau la palme… E scarbos. Cred ca nici tie nu ti-ar conveni sa-ti duci copilul sa se aseze in mizeria altcuiva… :(( Bunul simt trebuie sa conduca.

      1. Mai bine ma antreneze sa dau cateva kg jos daca zici ca e strâmt (zbor odată pe an cel puțin dar încă nu am avut curiozitatea sa vad o toaletă de avion pe dinăuntru ) !

  2. Nu știe nimeni, sau ți-au răspuns în privat? Eu clar nu știu, că nu am urcat niciodată într-un avion.

Lasă un răspuns