VIAŢA DE ZI CU ZI

Cât pe ce să n-aflu că s-a vindecat cancerul

Știrile pur și simplu trec pe lângă mine în ultimul timp. Sunt atât de concentrată să stau la fereastră, să nu cumva să ratez primăvara, încât veștile cu adevărat importante mă ocolesc. Așa era cât pe ce să ratez știrea despre vindecarea cancerului în…exact, 5 remedii simple.

Sper că nu reprezimtă o surpriză faptul că această știre de nivel galactic se găsesște doar pe Antena Satelor, căci doar ați aflat despre combinațiile mârșave ale big pharma, care vor să țină secrete tratamentele adevărate pentru cancer, ca să vândă chimicalele lor. Doar că în calea adevărului satelor nu te poți pune.

În primul și în primul rând trebuie să nu uitați faptul că dacă vă îmbolnăviți de cancer e numai și numai vina voastră, pentru că v-ați dedat la orgii culinare fără discernământ. Bine, nu există nicio statistică care să arate dacă incidența diverselor tipuri de cancer sau a unuia anume este mai scăzută la vegani. Asta însă nu trebuie să vă împiedice să furajați cu succes, în speranța că veți ucide din fașă celulele alea canceroase cu care oricum v-ați născut.

Prin urmare sunteți vinovați de două ori: prima dată pentru că v-ați născut și ați adus în lumea asta celulele voastre canceroase și a doua oară pentru că n-ați priceput nimic despre dietă. Dar nimic. Faptul că adăugați quinoa la salata de avocado și mâncați copan de rață vietnameză corcită cu găină finlandeză, nu vă garantează purificarea

Dar, nu e totul pierdut, puteți să vă salvați prin:

  • iubire. Dap, iubirea și afecțiunea sunt piatra de temelie a tratatmentului. Prin urmare, trebuie să ”don`t worry, be happy”, mai exact dă-l la naiba de cancer, să ne iubim și să fie pace în lume. De asemenea trebuie să fiți recunoscători pentru oportunitatea de purificare care vi se oferă. Dacă fumați ce trebuie sigur apar iubirea și afecțiunea, nu vă faceți griji
  • mișcare. Trebuie să fiți mereu în mișcare. Adică ai, n-ai treabă, te miști, te agiți, faci ceva.  Se știe doar că aunci când vă mișcați celulele canceroase n-au de ce să se agațe și o iau la vale. Adică pa și la revedere. dacă mai și alergați s-ar putea să mai pierdeți și din celulele sănătoase așa că io zic să nu vă expuneți. În plus, după părerea autorului, veți căpăta masă muculara, care ”se știe că ajută la respingerea celulelor canceroase”. Iete că io nu știam, dar acum simt că mi s-a aprins o lumină-n cap și mă duc la sală să mă umplu de ”respingere”
  • ”dietă anti-canceroasă”. Mai exact, nicio masă fără iarbă. Un alt element important este apa proaspătă de la râu. Dacă dau drumul la robinet la maxim, se contorizează ca râu?
  • energie. Dap, trebuie să construiți ”organismul energetic”. Stați așa, nu vă duceți să băgați degetele în priză că nu-i așa de simplă treaba. E cu meditație, cu lătrat la lună, cu contorsionism, cu iubire, ieșire în natură, spus poezii, gâdilat în talpă, tot tacâmul

Articolul vine dintr- o carte care este scrisă de un oncolog naturist (aici sunt ușor confuză asupra definiției exacte) care s-a vindecat de cancer. Dap, la sân, care este curabil chiar și în stadii avansate, asta așa ca să strivim corola de minuni. N-am aflat ce a lucrat mai bine pentru vindecare, mișcarea sau energia dar promit să cumpăr cartea și să mă documentez.

Deja mă gândesc să-mi deschid o afacere, dar vă povestesc mâine ca să mai rafinez ideea peste noapte  🙂

cancer_2Sursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „Cât pe ce să n-aflu că s-a vindecat cancerul

  1. Stii care e partea nasoala? Ca is o gramada care cred prostiile astea si renunta la tratamentul alopat pentru tincturi de ciubotica cucului si clisme cu cafea. Desi, ce sa zic, poate ca selectia naturala e o treaba buna…

Lasă un răspuns