VIAŢA DE ZI CU ZI

Care este poziția ta preferată?

Toți avem o poziție preferată, și să nu spuneți nu, pentru că nu vă cred. A mea de exemplu este cu picioarele ridicate, dar nu perfect, ci doar parțial și ușor îndoite. Nu contează cum încep căci în final ajung cu picioarele ridicate, și am o predilecție pentru dreptul, pe care-l trag bine spre piept, stângul de obicei îl bag sub mine. La birou da, despre poziția asta vorbim, să nu-mi spuneți că vă gândeați la postii. Deși pe mine mă relaxează, există oameni răi care sunt enervați de obiceiul ăsta al meu.

N-am avut nicio problemă cu poziția asta, până când ieri m-am trezit cu o gaură în picior. N-am văzut-o până acum , nu știu când a apărut ci doar că ieri brusc am găsit-o acolo. Evident că nivelul de panică a ajuns la maxim, am înroșit internetul și am trecut prin toate bolile care ar putea în vreun fel să ducă la așa ceva.

Sunt convinsă că n-are rost să vă mai spun că nu m-am încurcat cu chestii ușoare, ci am trecut la cele mai rare sindroame din lume, că doar și eu sunt o ființă aparte și n-aș putea să am o boală d-asta obișnuită. Am studiat cromozomii, genele alele, ce modificări genetice puteam să am pe vreun braț mic și necăjit de genă, nimic nu mi-a scăpat.

După o zi de căutat și citit am găsit diagnosticul: cap blond 100%. fără vreo influență brunetă. V-am spus că-mi place să stau cu picioarele ridicate și chiar și atunci când mănânc, nu numai când lucrez, ridic piciorul drept și sprijin gamba puternic de marginea mesei, în timp ce bag stângul sub mine. Genunchiul drept stă tot timpul lipit de cotul drept, de zici că-s siamezi și când mănânc mâna trebuie să ocolească tot piciorul ca să ajungă la gură.

Ei, asta a dus la o urmă adâncă în picior, cam cum sunt urmele lăsate pe deget de verighetă, știți ca să suferi în toate felurile posibile pentru o greșeală. Cu timpul trece. Urma, nu căsătoria.

Asta vroiam să spun, aveți grijă cum stați la birou sau când lucrați, că cine știe cu ce semne vă treziți

legs_2P.S. Acum scriu cu piciorul ridicat 😛

Sursa foto:pexels.com

 

Lasă un răspuns