VIAŢA DE ZI CU ZI

După vară vine toamna

Deși există niște oameni răutăcioși care spun că Marea Britanie nu are patru anotimpuri, ci doar unul singur, cel ploios, asta este cât se poate de departe de adevăr. Să nu-i credeți. Toți am învățat la școală că după vară vine toamna și că toamna vine cu ploi. Na, uneori toamna e mai ploioasă, alteori e mai secetoasă, dar dacă vine după vară, sigur e toamnă.

V-am spus zilele trecute că la Londra a fost vară. Aproape o săptămână, ba am avut și temperaturi de 29 de grade, mă așteptam din clipă în clipă să se declare cod de caniculă. A fost atât de vară încât eu am scos fustița roz, aia pentru care m-ar fi dezbrăcat toate colegele de școală ale copilului, și el a ieșit în mânecă scurtă.IMG_2112IMG_1316img_8088.jpgAșa cum spuneam că am învățat, dacă a fost vară, urmează toamna. 10-11 grade, răcoare, dai drumul la căldură în casă, scoți hainele alea groase pe care le băgasei la începutul verii și te aștepți la ploi, multe ploi. Ei, acum ziceți-mi și mie de ce e lumea supărată și nu înțelege? Scrie undeva cât durează vara? Nuu, e după cum vrea ăl de sus! O dată mai mult, altă dată mai puțin.

Niciodată nu poți să-i mulțumești pe toți. Când e vară, de ce e vară, când e toamnă de ce nu e vară! OfffIMG_8027

Reclame

10 gânduri despre „După vară vine toamna

  1. Fi-ți-ar toamna de râs! La noi primăvara a ținut vreo 3 zile, iar acum suntem în plină vară. Bine, că a mai fost o primăvară și prin ianuarie, asta e altă poveste.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s