VIAŢA DE ZI CU ZI

N-aș schimba nimic la mine, sunt perfectă!

Astăzi la birou, am tăiat frunză la câini, mai exact m-am pregătit pentru ziua de vineri când lucrez de acasă. E o chestie sfântă la uzina noastră, că vinerea se lucrează de acasă, oriunde e acasă ăla. Și cum eu vreau să respect valorile companiei nu mă abat de la regula asta pentru nimic în lume.

Așa că în pregătirea zilei de vineri, ne-am strâns și noi la o mică bârfă multiculturală. Mai exact ne-am uitat după băieți și am vrut să vedem dacă e vreo nație care se remarcă prin frumusețea masculină. N-am ajuns la nicio concluzie, sample size-ul n-a fost suficient, așa că trebuie să mai studiem. Ei, și pentru că am rămas cu studiul în fază II am trecut la adevăr sau provocare: ce-i place fiecăreia la propria persoană și ce-ar schimba.

Pfuaaa, greu, că ai vrea să bagi fraza aia înțeleaptă de adult: eu mă plac așa cum sunt, sunt în armonie cu mine, sunt un om frumos și mă accept așa cum sunt, am învățat să mă văd ca un întreg, bla, bla, bla. ”Decât” că deshizi gura să dai înțelepciunea din tine și când colo iese pe gură: băi aș vrea să am țâțele mai mari!

Asta mi-a ieșit pe gură: aș vrea să fiu mai slabă și să am țâțele mai mari! Dap, niciodată nu poți fi suficient de slabă sau cu țâțele suficient de mari! Asta e! Pe urmă m-am regrupat, am lăsat vreo două gânduri să străbată capul blond și mi-am dat seama ce-aș schimba.

  1. Aș vrea să nu mai fiu așa de aprigă. Domne, mă agit ca sticla de șampanie și-mi sare și dopul la cea mai mică chestie. N-apuci tu să termini fraza că eu am și pornit avalanșa. Funcționez pe principiul: întâi te omor și pe urmă te judec, și evident că ești vinovat 🙂
  2. Aș vrea să nu mai fiu așa de critică. Oricunde mă duc eu, oricât de prefect ar fi,  găsesc ceva acolo ce putea să fie altfel, adică mai bine. Mă duc la restaurant: fața de masă putea să fie mai albă, lumina să vină din unghiul mai bun, treptele de la intrare mai mici și furculița cu dinții mai deși.
  3. Aș vrea să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult. Aici am de lucru la greu. Eu îmi propun să ascult, dar gura se deschide fără vința mea și din ea se revarsă potopul de cuvinte. Practic am răspuns/soluție/sfat la orice îmi spui sau credeai că ai vrea să-mi spui și ți le ofer înainte ca tu măcar să-ți rostești doleanța. Ce rost are să pierdem timpul cu ascultatul când eu deja știu ce ai nevoie?
  4. Aș vrea să am părul creț natural. Urăsc permanentul. Oricât de bun ar fi tot nu arată natural și arde părul
  5. Aș vrea să fiu mai slabă și să am țâțe mai mari. Na, o viață, un destin 🙂

Voi? Tot așa, perfecte?

perfectaSursa foto: pexels.com

5 gânduri despre „N-aș schimba nimic la mine, sunt perfectă!

  1. Acum chiar dacă ai avea țâțele mai mari ce folos? Copilul am inteles ca l-ai înțărcat de mult, nu s-ar mai bucura nimeni de ele printr-un autobuz, sala de asteptare…
    Iar cu spiritul critic zic ca-i de folos pentru noi fanii tai😉

  2. Hai că mi-ai înveselit dimineața! Eu, oricât m-aș strădui, nu-mi găsesc nici un defect. Sau nici o calitate? Oricum, ori așa, ori așa, sunt perfectă!

Lasă un răspuns