VIAŢA DE ZI CU ZI

Eu până la 8 am făcut deja o depresie

De câteva zile sunt în depresie. Citesc despre niște mame care la ora 8 dimineața deja au făcut două tăvi de prăjituri, bio evident, au dus kinderii la grădi/școală sau ateliere de vacanță și abia așteaptă să facă niște decorațiuni și nu, nu doar pentru Paște, la energia pe care o au, se apucă și de alea pentru Crăciun. Aaa, am uitat să spun că toate aceste lucruri le fac aranjate de zici că se duc la bal. Evident decorațiunile nu pot fi realizate fără ruj, pantofi cu toc și unghiuțe proaspăt vopsite.

După toate astea fac sex sălbatic cu ”iubitul”, niciodată nu se folosește cuvântul soț, sau prieten, sau concubin, sau coleg de apartament, sau unitul consensual, și apoi dorm vreo două ore, nu pentru că le e somn ci doar pentru că din dragoste pentru familie fac liniște în casă.

Eu la 8 abia dacă am reușit să mă spăl pe dinți și să scot ceainicul din dulap. În zilele în care apuc să și pun apă în el și să dau drumul la aragaz am senzația că trăiesc un miracol. Dacă mai fac și micul dejun deja sunt mega obosită și simt nevoia să mă odihnesc puțin. Și asta în zilele în care sunt în vacanță.

În alea în care mă duc la servici, numa faptul c-am oprit alarma de al ceas și m-a extenuat. Din acest moment sunt atât de ocupată să mă plâng de soarta mea crudă, încât de multe ori nu reușesc să termin activitatea asta înainte să ies pe ușă și o reiau seara.

Nu știu ce fumează mamele astea , dar vreau și eudepressionSursa foto: pexels.com

3 gânduri despre „Eu până la 8 am făcut deja o depresie

  1. cu pixul in mana ma organizez cel mai bine, dar cand fac ce imi place. Altfel nu ma implineste nici cratita, machiatul si spalatul geamurilor, asa ca la 6 dim ies pe usa in 3 minute de la trezire daca e vorba de o plimbare in padure sau de ocupat de hobby-urile mele. Punct.

  2. Păi alea-s superwomen, ne punem cu ele?! Eu când aud de mămăi(ca mine) care fac nșpe feluri de mâncare, au întors casa cu susul în jos, eventual și pe-a vecinilor, au vopsit ouăle și se apucă și de cozonaci, mor! Când, nene, când?!! Se vede treaba că-s tare leneșă…

Lasă un răspuns