VIAŢA DE ZI CU ZI

Pe voi nu vă enervează oamenii ăia care fac numai bine?

Eu stau prost cu răbdarea, da prost de tot. Dacă vrei să mă enervezi ajungi cu 2 minute mai târziu la întâlnire. După un minut deja trepidez, la trei sunt în sevraj. Dar despre cum e cu punctualitatea scriu altă dată. Ei, lipsa asta a mea de răbdare, mă face să nu mă prea uit la seriale. Nu pot să aștept o săptămână să văd dacă ea a ieșit din comă, dacă spionul împușcat pe râu chiar a căzut în apă sau stă agațăt de marginea podului, dacă el o cere de soție sau nu.

Așa de nerăbdătoare sunt, încât atunci când citesc o carte, după primul capitol, când am aflat personajele, citesc ultimul capitol, ca să știu cum se termină. După ce am aflat că ea moare și el naște, îmi continui liniștită cartea, și o savurez ca și cum n-aș ști ce le așteptă pe personaje.

Cu toate astea m-am uitat la Anatomia lui Grey, House of Cards, și mai de curând la Designated Survivor. Ultimul mi-a plăcut mult în prima serie. Venea după House of Cards, și parcă părea mai real și arunca o imagine mai bună asupra politicienilor. Asta până am început să mă uit la a doua serie. Domne, ăsta are mereu câte o criză, rezolvă totul prin bunătatea sufletească, în cele 45 de minute ale episodului, el nu greșește, se gândește numai la binele altora și nimeni din jurul lui nu-i seamănă.

Fiecare episod se termină în uralele publicului, el n-are nicio problemă să-și ceară scuze, mereu e singurul care se gândește la câte o chichiță legislativă, deși era arhitect, și îi convinge pe toți să colaboreze cu el. Eu nu cred, na, ce să fac, dar nu cred în oameni d-ăștia care emană numa bine și bunătate. Știu, e în filme, dar tot mă plictisește de moarte cum binele ăsta sufletesc învinge spionajul rusesc, aduce la sol navetele spațiale avariate, le dă înapoi pământul indigenilor și rezolvă criza militară din Orient.

Asta e, nu pot. Vreau ca-n viață, să mai câștige și răul

kind peopleSursa foto: pexels.com

4 gânduri despre „Pe voi nu vă enervează oamenii ăia care fac numai bine?

  1. Mai, eu nu vreau sa castige raul, dar trebuie sa recunosc ca si sfintii insisi tot au avut suisuri si coborasuri in bunatatea asta sufleteasca a lor pana au ajuns la desavarsire, deci e clar ca acele personaje din filme despre care vorbesti nu au cum sa existe… Dar, na, e film! Si prefer un film cu un erou pozitiv care sa fie o inspiratie pentru oamenii care-l urmaresc decat o telenovela plina de crizate…

Lasă un răspuns