VIAŢA DE ZI CU ZI

Selfie cu orice preț

Eu nu-mi fac poze căci am două mâini stângi când e vorba să încadrez ceva în peisaj, plus că de cele mai multe ori mă ia cu fiori când mă uit ce fel am ieșit în poze. Bine, am și eu momentele mele bune, că doar nu există pădure doar cu uscături, dar cele mai multe sunt proaste. Dacă n-a bătut lumina la exact 38,46 de grade din partea de nord vest, soarele nu era exact la longitudine 068° 16′ 36” W și luna nu era în sextet cu Uranus, pozele sunt un dezastru. Știți, alea în care arăți atââât de bine, încât selfiul tău ar putea fi folosit cu succes ca să nu se apropie copiii de butelie.

Îmi place în schimb să mă holbez la cum își documentează alți oameni viața în imagini, și evident sunt atât de generoși încât le împart cu semenii lor. Domne, există unghiuri bune și unghiuri proaste. Pardon, și unghiuri foarte proaste. Dacă te-ai prins în unghiul ăla foarte prost, de ce naiba mai împarți cu publicul? Și chiar crezi comentariile alea cu ”minunat-o”, ”ce frumi ești”? Io sincer stau prost cu vederea dar tot remarc pozele alea pe lângă care păpușa chucky pare Ileana Cosînzeana.

Smartfonurile au două funcții de bază când faceți poze: prima este lumina. Da, știu pare ireal unde a ajuns tehnologia, dar dai cu degetul pe ecran și apare un pătrățel cu semn de soare. Ăla am auzit că face magii dacă îl centrezi pe fețișoara proprie. A doua funcție este editarea, e ca și cum ai avea photoshop în telefon. Nu trebuie decât puțină răbdare înainte să dați share la poză și garantat cindy crawford în pictorialul ei ăla bun o să pară o țoapă încercănată pe lângă voi.

Dacă n-aveți funcțiile astea două și dacă dimineața când vă treziți nu sunteți o combinație între Halle Berry, Sophia Loren și Elizabeth Taylor, nu faceți selfiuri. Sau faceți, dar fiți egoiști, nu le împărțiți cu publicul.

selfie _2Sursa foto: pexels.com

 

3 gânduri despre „Selfie cu orice preț

  1. Mai există și categoria „încerc până îmi iese!”. Nu ar fi nicio problemă, doar că împărtășesc cu noi toate încercările, dorind poate să elegem în locul ei/lui prin like-uri, inimioare (exclus fața hlizită) și comentarii! O zi minunată! Mă bucur că te-am descoperit. Scrii frumos!

Lasă un răspuns