VIAŢA DE ZI CU ZI

N-avem nevoie de urări, avem deja cel mai mare dar ca să fim fericiți

Ziua internațională a femeii nu se sărbătorește în Anglia, evident, la ei totul este pe dos. Pe profilurile românești de Facebook însă, a curs astăzi cu urări, cu flori, cu fericire, cu iubire, cu toate dulcegăriile posibile. Eu sunt în niște grupuri, pe facebook, dedicate celor care au copii cu tumori craniene și am aruncat un ochi și acolo, unde sunt mame din toată lumea, ca să văd dacă există urări pentru ziua femeii.

Mi-ar fi plăcut să le trimit și eu o floare acestor mame care au un curaj pe care puțini și-l pot imagina, mame care mă inspiră în fiecare zi, mame care nu uită să zâmbească și să vadă soarele acolo unde oricare dintre noi ar vedea doar nori și furtună. Uneori, când le citesc, îmi este rușine că eu mă plâng și mă panichez două zile pentru niște muci.

N-am găsit urări, probabil că și ei au ziua mamei pe 11, ca și englezii, dar am găsit o știre tristă. O fetiță de 15 ani pierduse lupta, o fetiță care în afară de curajul de a face față celor 7 recidive a fost ambasadoarea SickKids.

Acest copil a fost cel mai radiat copil din Canada, a primit în 9 ani 123 de doze de radiații,  maximul pe care îl poate primi cineva într-o viață. Povestea ei o puteți citi aici.

Nu contează dacă el v-a adus cel mai mare buchet de flori de 8 martie, nu contează nici măcar dacă v-a adus flori, nu contează dacă v-a spus La Mulți Ani cum au mijit zorii sau dacă și-a adus aminte pe la prânz, nu contează dacă ați primit vreun cadou ieri sau nu.

Copiii sănătoși sunt cel mai mare cadou pe care trebuie să-l celebrăm în fiecare zi.

baby loveSursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „N-avem nevoie de urări, avem deja cel mai mare dar ca să fim fericiți

Lasă un răspuns