VIAŢA DE ZI CU ZI

La câte pârțuri va rezista iubirea noastră?

Ieri în drum spre birou am ascultat o emisiune despre pârțuri. Da, nu mint, despre pârțuri, mai exact despre calitatea și cantitatea gazelor pe care le emani prin partea dorsală în prezența iubitului/iubitei.

În drum spre birou ascult MagicFM, căci e un radio ”serios” (era) și cu muzică de pe vremea mea (Sabrina, Sandra, CC Catch). Subiectul emisiunii era despre Oscaruri și mi-a luat ceva până am prins legătura cu pârțurile. Ideea era să spui pentru ce i-ai da cuiva un Oscar în fiecare zi. Moment în care gazda emisiunii, Ronan Keeting, începe să povestescă cum dă el pârțuri de față cu soața din dotare, numita Storm. Mi se pare periculos să dai vânturi când e furtună prin preajmă, dar fiecare cu plăcerea lui.

Omul e cât se poate de cinstit și recunoaște că s-a dus firoul ăla de la început, mai ales că au trei copii și sunt împreună de pe la 1900 toamna, și acum se simt liberi unul față de celălalt. Atât de liberi încât nu mai pun intestinele la grea încercare și lasă libere, precum un porumbel al păcii, orice gaz care dorește să ”simtă” viața în exterior. Mărturisirea lui a dat curaj ascultătorilor care au început și ei să împărtășească experiența pârțurilor matrimoniale și ușor, ușor s-a trecut de la cantitate, la calitate.

Deja nu mai conta cât de des dai pârțuri, ci ce fel de pârțuri: cu zgomot, cu miros, cât zgomot, ce fel de miros, spui pardon după alea mai zgomotoase și mai îmiresmate, sau deja nu mai e nevoie? Cam în ce moment al relației dai din tine tot? În ce moment nu mai spui nici măcar, pardon? Doar că gazda a vrut să condimenteze și mai mult emisiunea și a început să spună secrete de alcov, cum soața intră peste el, în timp ce dânsul se găsește în procesul de descărcare a colonului, și se spală pe dinți după ce îi dă un țoc pe glabelă.

Asta mi-a pus capac și am schimbat pe Kiss unde cânta  o melodie de corazon.  A depășit puterea mea de înțelegere a iubirii de cuplu. Când ai 90 de ani fie, pentru că oricum nu mai ști ce-a ieșit, pe unde a ieșit și chiar dacă ți-a da seama, ”fuga” până la baie ar putea fi fatală. Dar aia cu ”căcarea” conjugală însoțită de spălat pe dinți și pupat tandru….Pascal Brukner!

Ați văzut ce legătură frumoasă e între dragoste și pârțuri? Cum era aia: până ce moartea ne va despărți? Nuuu, câte pârțuri vom rezista!

fartSursa foto: pexels.com

4 gânduri despre „La câte pârțuri va rezista iubirea noastră?

  1. De unde naiba atâta iubire, să te pupi și pe budă?! Bleah!🤢 Pentru toate există o limită. Cred…

  2. Vai, cat de mult imi place de tine… Cum le spui tu pe sleau! Dar ai avut dreptate, ce-i prea mult e prea mult… mi s-a intors stomacul numai citind povestirea cu pupatul pe buda… 🙁

Lasă un răspuns