VIAŢA DE ZI CU ZI

Neamțul ăla care mi-a zăpăcit mințile

Știți care era prenumele lui Alzheimer? Nu? Uite așa începe 😛

Până de curând ziceam că e glumă, dar vă zic sincer că neamțul ăla mi-a zăpăcit mințile. Am început să uit. Dar nu, nu că uit să scot radical din 1457 fără calculator, ci uit de la fotoliu până la canapea ce program vroiam să văd la televizor. Mi se întâmplă niște lucruri incredibile.

De exemplu mă duc la dulap, văd ciocolata și nu mai știu cum îi zice și ce este. Și atunci mă văd nevoită să mănânc din ea până îmi aduc aminte. Este aboslut groaznic pentru că memoria pur și simplu se încăpățânează să nu revină de la prima bucățică. Sau plec din casă să mă duc la supermarket și mă trezesc în magazinul de pantofi, cu trei perechi noi cumpărate. Pentru că pur și simplu nu mi-am mai adus aminte dacă am sau nu pantofi acasă.

Sau mă duc la sala de gimnastică, intru în ea și uit de ce-am venit, și atunci plec. În ultimul timp mă trezesc, mă îmbrac, abia aștept să mă duc la muncă, și când ajung la servici uit de ce m-am dus. Și stau așa, degeaba, câteva ore, doar doar mi-oi aduce aminte. Dar și mai grav, vinerea în general, mă trezesc și uit că trebuie să mă duc la servici, și mă plimb prin casă în speranța că mi-oi aminti ceva, dar nu, nimic, până pe la 4-5 după-amiaza, când brusc se ridică ceața de pe neuroni.

E un fenomen grav, foarte grav, nu știu cum să mă descurc cu neamțul ăsta mind_2Sursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns