VIAŢA DE ZI CU ZI

Cât de mică e o lume mare?

Acum câțiva ani, cineva mi-a spus că citise un studiu, care spunea că suntem conectați cu fiecare a cincea persoană. Stai ușor băiete, că eu nu mă conectez cu nimeni! În principiu, fiecare a cincea persoană din lume împărtășește cu tine o cunoștință comună.

Da, sigur, dacă ești Trump sau vreun alt d-ăsta cunoscut. N-am vrut să-l cred, mi se părea imposibil să mp duc eu la capăt de lume, unde nu cunosc pe nimeni și să găsesc pe cineva, care cunoaște pe cineva pe care-l cunosc și eu. Exclus.

Nu m-am mai gândit la acest studiu până ieri, când din senin primesc un mesaj de hello de la o veche cunoștință dintr-una din firmele în care am lucrat. Lumea pharma în Romțnia este mică, un fel de Smallville. Eu spun mereu că noi suntem ca traseiștii politici, schimbăm corabia ca să menținem funcția. În cincisprezece ani de muncă în industrie, am ajusn la a cincea companie :).

Ei, și ”hello-ul” îl primesc de la un fost coleg dintr- o companie la care nu mai lucrez de câțiva ani, care nici măcar nu era român sau locat în românia și care îmi transmite salutări de la primul meu șef din Anglia. Un fel de mătușa lu bunicu, lu verișoara, lu vecina, lu fratele lu tata. Cei doi lucrează mai nou la aceeași fabrică și ghici cine-i a cincea persoană coumnă? 😛

Ce mică este lume asta mare 🙂

worldSursa foto: pexels.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s