VIAŢA DE ZI CU ZI

Cum te împaci cu metrosexualul

Domne, eu sunt de la țară. Adică de la țară de la țară. La noi nu există gri. Ești alb sau ești negru. Îți plac femeile sau îți plac bărbații, nu există nu m-am decis sau îmi plac și unii și alții. Când e vorba de cuvântul ”sexual” poate să aibă în față homo sau hetero și punct. Așa că atunci când am auzit prima dată cuvântul ”metrosexual” am crezut că e un homosexual nehotărât.

O bună perioadă de timp pe urmă, am crezut că în categoria asta se încadrează orice bărbat care face duș și se bărbierește zilnic. Greșit. Știți femile alea lângă parcă simți că n-ai făcut duș, că unghiile tale ar merită o manechiură, deși tu tocmai ai ieșit de la salon? Ieri am avut senzația asta lângă un bărbat.

Pur și simplu m-am simțit neîngrijită pe lângă el. Avea sprâncenele mult mai bine pensate decât mine, cred că și pantalonii dacă-i ridicam descopeream că e epilat mai proaspăt decât mine. Manichiura era perfectă, nicio pielițică rămasă rebel pe undeva, lacul de pe unghiuțe exact cât să pară naturale la o privire neatentă, unghiile tăiate toate la același nivel și cu forma rotunjită perfect.

Am vrut să-l întreb ce cremă folosește, căci fața era hidratată perfect și  obrazul fund de bebeluș de ziceai că s-a pensat nu s-a bărbierit. Cu cât mă gândesc mai mult cu atât cred că avea și niște fard pe ochi, și mor de ciudă că nu i-am făcut o poză ca să caut culoarea, că tare natural arăta.

Scame? Nu cred că-și permitea vreo scamă să se așeze pe el sau vreun fir de păr să stea altfel decât îl instruise el de acasă. Arăta de parcă tocmai ieșise de la salon după împachetări cu acid hialuronic, botox,  spălat și coafat și exact la ușă îi cususe croitorul costumul direct pe el! Mi-era rușine să dau mâna cu el de teamă să nu-l zgârie vreo cuticulă, plus că eram sigură că are mâinile mai moi decât mine 🙂 Am plecat acasă, am făcut duș și m-am dat cu toate cremele din casă, așa de ciudă 😛

Uite cum începem să avem concurență de unde nici nu ne așteptam. Să vezi că bărbată-tu se uită după una mai tânără, mai aranjată, mai cu cupă D, hai poți să mai înțelegi, dar după unul care e mai bine epilat decât tine, așa ceva nu se iartă 🙂

mertsosexualSursa foto: pexels.com

 

8 gânduri despre „Cum te împaci cu metrosexualul

  1. 😂😂😂😂Excelenta faza cu homosexualul nehotarat! Mno, eu is atat de obisnuita cu dudui din astia, dupa ani intregi in care am lucrat la GQ si daca rasturnam geanta eu si tipul de se ocupa de fashion in revista, el castiga detasat, la numar de creme, cel putin.

      1. Diversitatea, of course! Un tip foarte misto, de altfel, il iubesc de mor. Doar ca se distreaza in alta tabara.

  2. Și sunt tot mai mulți din aceștia. „Pe vremea mea” s-ar fi numit fătălăi. De la asemănarea cu fetele. Dar în vremea aia nu puteai confunda băieții cu fetele, ca acum. Și eu tot de la țară sunt.

Lasă un răspuns