VIAŢA DE ZI CU ZI

Cum încurajezi o proaspătă mămică

Azi e ziua Unirii. Dap, Mica Unire, momentul în care sub domnia lui Cuza s-au unit Principatele Române. Și dacă e  vorba de unire, ce poate fi mai frumos decât să vorbești de unirea a două ființe care din contopirea lor dau naștere la a treia? Ieri la birou, o colegă, proapăt viitoare mămică la primul copil, ne întreba dacă e adevărat că lucrurile între soți se schimbă după ce se naște micul terorist copil. Aș, da de unde, toate colegele s-au repezit să o asigure că lucrurile vor fi chiar mai frumoase decât înainte!

Uite așa m-au păcălit și pe mine, și am avut o imagine feerică despre maternitate. Abia așteptam să văd ce minune a ieșit din noi doi, să vezi ce cool va fi când noi doi vom fi trei  și după ce ne obișnuim cu alăptatul, colicile și nesomnul ne întoarcem la viața de dinainte EXACT cum era ea doar că acum avem și un mic omuleț pe lângă noi, omuleț care se naște sigur cu un simț remarcabil de respect pentru intimitatea părinților.

Poate vor fi câteva schimbări dar nesemnificative. În loc de lumânări o să ai lumina de la baby phone, dar hei, cine mai e atent la detalii? Muzica aia care cânta în surdină, o să fie în și mai multă surdină, mai exact veți cânta fiecare în gând și dacă aveți noroc e aceeași melodie. Dar oricum, să ascultați liniștea împreună era pe lista de dorințe, nu?

Momentele alea în care îți plăcea să te învălui în parfumuri din ultimele colecții și să aștepți aprecierea rămân, doar că e ultima colecție de parfum de lapte cu miros de răhățel.  Serile alea minunate când stăteți voi îmbrățișați romantic la lumina lumânărilor și lucrurile se întâmplau firesc sau când tu abia așteptai seara să faci o paradă cu noua lenjerie intimă proaspăt achiziționată, iar publicul aplauda frenetic, nu dispar. Poate pijamaua e puțin mai groasă, mai lungă și mai din flanel, dar nu e vina ta că ăștia nu mai dau căldură.

Nu i-am zis nimic. O las să descopere singură de ce urmează și al doilea, al treilea și chiar al patrulea copil, este o garanție că măcar pentru concepție mai prinzi și tu o tură de sex, altfel oricum nu mai contează că pentru două minute de plăcere aștepți să adoarmă unu, doi sau trei 😛

Vă mai amintiți de cântecul acela ”lets talk about sex baby, lets talk about you and me”….well acu e cu completare ”about you and me and him or her or them” 🙂

sexy momSursa foto: pexels.com

Lasă un răspuns