VIAŢA DE ZI CU ZI

Gelozia la bărbați roade mai rău ca un vierme

Partea bună când lucrezi într-un mediu divers, este că înveți cum își măsoară bărbații ouțele în diferite culturi. La mine la birou e cam ca în Game of Thrones (n-am văzut niciun episod dar bănuiesc faptul că e cu gâlceavă și a mea e mai mare), sau Taurul Furios, sau Înfruntarea Titanilor. Mai pe direct, e spectacol în fiecare zi pentru că este o lipsă marcantă de estrogen, în timp ce dăm pe la supraplin de testosteron.

Am început chiar să aștept cu nerăbdare să ajung la muncă, să mai văd un nou episod. Îmi lipsește doar pop corn-ul. Actorul principal este un englez care săracul a avut ghinion la naștere. Dap, toate ursitoarele alea bune erau ocupate, așa că la el au venit doar alea nasoale, și i-au dat tot ce aveau. E frumos ca munca, păr mai are de un duș, hainele mă întreb mereu dacă nu cumva le are de la un frate mai mare și e haios…..cam ca lămâia. Are toate atuurile. Dacă eram în locul lui îi ceream lui Dzeu banii înapoi.

La polul opus se află noul coleg brazilian. Domne, se încălzește încăperea când intră el acolo, cu ochișorii lu albaștri și cum rostogolește el cuvintele, ca pe sambadrom…mmm. N-am nici cea mi vagă idee ce spune, dar tare frumos vorbește! Aaa, și mai e și familist și ne povestește cum se plimbă el cu bebelușul în brațe noaptea, ca să se mai odihnească și soția!!!

Aparent acest lucru a stârnit reacții virulente din partea colegilor englezi. Eu credeam că doar femeile au gena pizmei, când se uită ele cu reproș la una care între cap și niște picioare până-n gât mai are niște țâțe cupă D și spun: hmm, degeaba, nu știe să facă planuri de marketing, și dacă-i dau o analiză de vânzări leșină.

Uite așa au făcut și vulturii ăștia care au început să-l târască pe bietul brazilian prin noroi. Că în Anglia bărbații au ultimul cuvânt (cred că: da, mamă), că la ei bărbatul e bărbat și nu se implică în creșterea copilului, că e cârpă, că e femeie, că e bonă, că e sclav, tot ce le venea la gură.

Totul cu cel mai profund calm și cu cele mai alese cuvinte, eu am extras doar esența. Dar disprețul, era pe toată fața lor, și sentimentul ăla de victorie, că în sfârșit l-au prins și pe fumușel cu chiloții în vine :). Bărbații și ego-urile lor! Mă întreb uneori cum reușesc să supraviețuiască pe parcursul unei zile :)))))

jealousySursa foto: pexels.com

8 gânduri despre „Gelozia la bărbați roade mai rău ca un vierme

  1. Toate ursitoarele erau ocupate , nice one….. 😀
    O simpla parere, din ce am citit, cred ca, colegii tai englezi sunt complexati de pretty brazilian boy si self esteem-ul lor este bagat in ceata, din aceea cauza vin si aberatiile precum , barbatul englez nu face , nu drege . All bullshit….

      1. In general baietii astia mai latino :)) au o incredere de sine mai bogata , probabil detinuta din cultura lor , am observat de-a lungul timpului cu oameni cu care am lucrat (portughezi , spanioli) si multi o concep ca o amenintare emotionala sau aroganta. In multe cazuri dispare educatia si apar discriminari si alte chestii aiurea .

Lasă un răspuns