VIAŢA DE ZI CU ZI

Repede, până nu se interzice Moșul

Am mai spus, eu sunt fan declarat Moș Crăciun. Ba cred că dacă nu exista nici nu mă nășteam. Da, hai nu începeți și voi cu chestia că nu există! Normal că există! La mine spiritul Moșului începe așa, de pe la 1 decembrie și mă părăsește pe la Sf Ion.

Cumpăr tot ce este roșu, cu renuleți. steluțe și brăduți. Decorez casa de zici că-i un pom de Crăciun și răsună toată a colinde (nu, nu Hrușcă). Doar că în ultimul timp umblă vorbă că îl pensionează pe Moș, că-l interzic ca să nu tarăm copiii pentru că-i mințim. Așa că anul ăsta cât nu e interzis, m-am dat peste cap să fiu mai cuprinsă de spitiul sărbătorilor decât anul trecut.

Am trecut la chestiile virtuale și am descoperit o super aplicație. PNP, are o variantă gratuită care vă ajută să creați un mesaj video personalizat de la Santa. Fi-miu a fost diperat când a primit pe email mesajul în care Moșul îi spune că îi pregătește cadourile. E convins că moșul i-a vorbit direct, îi strigă că-l iubește, ba s-a chinuit să-i și scrie răspuns:). e atât de tare mesajul că-mi vine să-mi trimit și eu unul 😛santaSursa foto: pexels.com

6 gânduri despre „Repede, până nu se interzice Moșul

Lasă un răspuns