VIAŢA DE ZI CU ZI

Tot ce mi-am dorit a fost un bad boy

Azi am muncit de acasă. Eu când muncesc de acasă, pentru concentrare. dau drumul la televizor pe canalele de muzică sau de știri. Așa mă focusez mai bine. Ok, haide recunosc, am stat acasă și am lenevit la mare artă, holbându-mă la televizor. Am încercat să iau legătura cu Moș Crăciun ca să rezolv ce mai aveam pe listă, motiv pentru care am ales un canal de muzică să zumzăie ceva acolo în surdină.

Eu sunt complet în transă de sărbătorile de iarnă, așa că am dat pe MagicTV, radioul lui Moș Crăciun chiar și în UK. Și aici, un băiet nostalgic, dădea numai videoclipuri cu formații de băieți. Domne, de piatră să fii și lăsai tot ca să retrăiești anii ăia de glorie.

Au fost pe rând: East17, TakeThat (da, formația aia în care Robbie Williams era doar un chubby boy), NSYNC, New KidsOnThe Block (pe ăștia i-am iubit și ei chiar cântau bine șă nu aud vreun comentariu), BoyzIIMen (nu știu de ce i-au băgat la grămadă că după mine erau singura trupă cu talent), Backstreet Boys, Boyzone (mie îmi place Ronan și acum) și încă vreo două trupe de care eu n-am auzit.

Recunosc faptul că pe o parte îi iubeam pur și simplu în liceu, și mă gândeam cum naiba să emigrez în străinătate să ajung la concertele lor. Asta mi se părea realizarea supremă, să văd live un bad boy d-ăsta care în realitate făcea dragoste cu sufleul tău! Ce puteam să-mi doresc mai mult? Eventual să stau în primul rând și să cadă două picături de transpirație și pe mine.! Na, eram tânără, nu știam că ei cântau la Sala Palatului din satul lor, eu îi visam pe stadioane.

Suferința de pe fețele lor, mă termina pur și simplu, îmi venea să le bat pe proastele alea din videoclipuri care răneau așa băieți sensibili. Cum puneau ei mâna la inimioară când cântau, cum își duceau un deget la buzițe să mai simtă sărutul trădării, cum se țineau cu greu de turul pantalonilor căzuți până la genunchi de atâta dramă și durere, cum dădeau  din cap a amărăciune ăia din formație care n-aveau voce, dar erau de decor. Momaăăăă, și acum mă răscolesc chestiile astea.east 17

Ați fost vreodată atenți la coregrafie și la hainele de pe ei? Nuuu?  Vă las spre exemplificare acest videoclip și aștept să-mi spuneți voi ce părere aveți acum despre lover boyșii ăștia din 90. Bănică Junior cred că moare de ciudă dacă-i vede 😛

 

Un gând despre „Tot ce mi-am dorit a fost un bad boy

Lasă un răspuns