VIAŢA DE ZI CU ZI

Când am rămas în urma trendului

Cum să vă spun, eu n-am fost niciodată la modă, adică n-am avut un gust d-ăla impecabil de să înghețe Botezatu, deși i-am cerut asta lui Moș Crăciun, lui Harry Potter, mamei Omida și chiar lui Doamne Doamne. Îmi pun cizme roșii, fustă galbenă și bluză albastră, nu pentru că sunt patrioată, ci pentru că îmi plac culorile și dacă tot le am vreau să le și folosesc. Maxim de asortare este să-mi potrivesc geanta cu pantofii. Ce? Mi se șoptește din culise că nu se mai poartă. Lasă, că moda revine

Așa că, deși că îmi lipsește ochiul de modistă, admir cu mare plăcere geniul și talentul ăsta ”dizainăresc” la alți oameni. Dar pe cuvântul meu dacă mă prind une-i frumusețea, talentul, geniul sau cum s-o numi la moda asat bărbătească. Ieri am avut întâlnire cu un băiat, nu romanțioasă ci de bisniz. Apare băiatul înalt, brunet, ochelari de vedere d-ăia de țmecher, barbă, zâmbet periculos, corp d-ăla de pușcaș marin, ce mai, o plăcere să te uiți la el.

Asta până ajungeai la pantaloni. Domne, aici se reseta totul. Corpul lui atletic parcă se evapora, zâmbetul părea tâmp și tot ”glemorul” ăla care îl învăluia la început dispărea. Băiatul era îmbrăcat moderni bănuiesc dar nu înțeleg cine Aghiuță i-a spus că-i șade bine? Acolo unde te așteptai să fie pantalonii el avea gleznele la vedere, bine, acoperite de niște șosete.

Să mă lămurească și pe mine cineva care-i scopul acestor pantaloni care se termină o palmă deasupra gleznei și arată de parcă purtătorul i-a păstrat de pe vremea când era cu două numere mai slab și între timp au și intrat puțin la apă. Am studiat din toate părțile și tot nu mă prind. Care e mesajul? Uite ce fecior eram odată și purtam XS? Sau na că și noi bărbații avem glezne și vrem să le arătăm? De ce strici toată opera Creatorului cu pantalonii ăia?

Nu le-o fi frig? Sau poate sunt ca să apere pantalonii de bălțile englezești și în loc să-i suflece îi iau direct mai scurțimodaSursa foto: pexels.com

 

4 gânduri despre „Când am rămas în urma trendului

  1. Dar de aia cu adidasi albi la costum ce zici? 😁 Si nu la trelingu’ ala bun cu care ies la mall ma refer cand zic costum.

  2. Da’ ce, în țărişoară nu umblă flăcăii cu nădragii rămaşi mici ori în izmene direct?! Că nu ştiu cum altfel să numesc pantalonii ăia de stau pe ei ca dresurile pe femei. Dar fundul ăstor pantaloni, care fund atârnă mereu, le dă toată valoarea. Modă, ce să le faci, mai contează cum le stă, dacă-s la modă?! Bleah!

Lasă un răspuns