VIAŢA DE ZI CU ZI

Prima discuție despre capacul de la WC

Eu am spus întodeaună că bărbații n-au absolut nicio vină. Ei sunt niște ființe perfecte doar că genele le-au jucat feste la naștere. Da, da, știți bucățica aia lipsă de la Y, care altfel l-ar fi transformat în X? Ei, aia avea genele care trebuiau și lor le lipsește complet. Deci ce să facă săracii, n-au ce să facă!

La noi în casă fiecare are baia lui, dar asta nu trebie să vă facă să credeți că atrage după sine si intimitatea în lăcașul menționat, nici vorbă. Eu când fac duș mă simt ca la hotelurile alea de fițe cu baia în mijlocul camerei, ba chair mă gândesc să-mi dărâm pereții, ușa oricum n-a mai fost închisă de un cincinal, și să-mi pun pe perete un tapet d-ăla mișto cu un ocean. Dacă tot fac baie cu public măcar să mă simt exotic. Pentru că da, taman când intru eu în duș apar cele mai arzătoare și mai stringente întrebări care n-ar putea sub nici o formă să aștepte cele 30 de secunde cât mă spăl eu (dap așa record tare am 😛 )

Ieri nu știu ce am făcut în baia lui și am lăsat capacul de la WC. Dimineață mă trezesc cu niște țipete:

  • Mamaaaa
  • Da, da, ce-a luat foc?
  • De ce ai lăsat capacul la WC-ul meu??? Era cât pe ce să fac pipi pe el!
  • Ăăăă, păi tu nu l-ai văzut că e lăsat când ai intrat în baie?
  • Nuu mama, că eu nu mă uit la capac, eram concentrat să fac pipi!

Ei și de aici am fost băgată în ședință unde mi s-a explicat clar că n-ai de ce să te uiți la capac când tu știi că e ridicat și singurul tău gând este să golești bășica udului. ”Mama, să nu se mai întâmple, da? La mine în baie capacul stă ridicat!” Toată discuția s-a purtat cu el cu pantalonii în vine și mâinile în șold.

Ceva îmi spune că este doar începutul. Asta dacă nu-mi bag mințile în cap și am grijă să ridic capacul de la WC!WC_4Sursa foto: pexels.com

 

 

Lasă un răspuns