VIAŢA DE ZI CU ZI

Dacă ar fi să faceți un top al filmelor cum ar arăta?

Aseară am găsit un canal TV care difuza top 100 filme ever. De multe dintre ele n-am auzit vreodată, altele nu mi-au plăcut niciodată și nu le-aș fi băgat în top iar de altele pur și simplu m-am îndrăgosit din nou. Așa că toată nopatea am făcut un martaom de filme și deși Nașul rămâne favoritul meu ever, am revăzut așa:

  • Sleepless in Seattle
  • Dirty Dancing
  • Up close and personal
  • Laws of Attraction

Știu, știu, numai siropoase despre dragoste, dar ce să fac dacă am sufletul sensibil? M-a apucat așa o nostalgie când mi-am amintit ce frumos era el Patrick Swayze când dansa, câtă putere emana Robert Redford, ce privire avea Pierce Brosnan sau cât de tare m-am îndrăgostit de Tom Hanks, cu părul lui de oaie merinos când era insomniac in Seattle. Mi se pare ciudat că sunt filme care au peste 30 de ani și pentru mine actorii parcă sunt la fel de tineri ca atunci.

Cred că o să-mi fac un top cu all time favourites, pe care să-l am acolo pentru zilele alea superbe de vară londoneză. Vouă ce filme v-au rămas în suflet? Filmele alea pe care le-ați vedea la nesfârșit, filmele care parcă nu concepeți că nu au apărut ieri sau nu știe toată lumea despre ele, filmele ale căror actori pentru voi au rămas mereu ca atunci.

Eu aș pune: Casablanca, Pisica pe acoperișul fierbinte (cu Paul Newman), On the Beach (c Cary Grant), Closer (mă îndrăgostesc de Jude Law de fiecare dată), Revolutionary Road(chiar dacă nu e de dragoste), Nașul evident și…mă mai gândesc

filme

Sursa foto:pexels.com

Lasă un răspuns