VIAŢA DE ZI CU ZI

Pauza de sociabilitate

Toată viața am fost așa mai antisocială deși am sunt oameni care ar afirma contrariul. Noroc cu rețelele astea sociale să mai ies din colțișorul meu și să mai dau nas în nas cu lumea. Da uite că mi-am propus o săptămână să mă întorc la singurătatea mea și să dispar ”social”, în sensul că n-am postat nimic, n-am citit nimic, n-am cpmentat nimic, ci doar am intrat cât să spun La mulți Ani celor care se sărbătoreau în ziua respectivă și să dau like blogerilor favoriți pe care îi citeam însă pe email.

Da, știu am pierdut enorm din viață pentru că o săptămână am ratat complet ce au mâncat românii la micul dejun, cât de mișto e în vacanțele alea fabuloase ale lor la care muritorii de rând pot doar să viseze, câți pisoi mai au sau ce cățeluș nou și adorabil au primit de la iubi!. Și eu mă întreb cum mai pot să funcționez fără toate informațiile astea, ba chiar sunt convinsă că este un miracol.

Dar cea mai mare pierdere a fost că am ratat muuuulte poze în costum de baie și cu cocktailurile în față, plus rafalele alea de poze din concediu. Acuma serios vreau și eu să înțeleg de ce se pun 40 de poze pe minut din toate locurile în care te duci? Asta este moda? Dacă ea așa, să mă apuc și eu ca să nu-mi ratez viața socială! Îmi aduc aminte cum râdeam de asiatici pe vremuri, că ei n-aveau timp să se bucure de ce văd că făceau poze. Zilele astea, presiunea e și mai mare că în poze tre să pară că te și distrezi 😛

Acum în nota serioasă da, am ratat câteva chestii cum ar fi faptul că am ajuns în lista Cristinei Oțel pentru Inspirația săptămânii (scuze Cristina că nu am zis mulțumesc atunci, o fac acum înzecit), am ratat aboslut orice informație despre politică și economie (Doamne ajută aici) și câteva evenimente fericite pentru niște oameni care deși nu-mi sunt apropiați îmi sunt dragi.

Cred că mai fac câte o escapadă d-asta de acum înainte că parcă văd cu mai multă plăcere pozele despuiate de la plajă 😛sociabilitate Sursa foto: pexels,com

Lasă un răspuns