VIAŢA DE ZI CU ZI

Am devenit inventator

Mi-am dorit întotdeauna să fac ceva deosebit, să fac ceva ce n-a mai făcut nimeni, doar că atunci când viața te face blondă trebuie să fii realist. Mă gândeam că pentru a fi inventator ai nevoie de o minte aparte, de niște condiții anume și trebuie să inventezi ceva ce nu s-a mai întâlnit până la momentul acela.

Acum ceva timp am realizat că fără să vreau am devenit inventator și da, am avut nevoie de o minte diferită și de anumite condiții, singurul lucru diferit de ideea mea anterioară este unicitatea invenției. Am inventat timp! Știu pare incredibil să spun așa ceva când timpul este ceva ce există și nu ține de noi ca oameni, dar uite că am reușit.

Ziua mea are tot 24 de ore deși se simt ca 25-26, dar acum am timp pentru mine, am timp să mă bucur de tot ce este în jurul meu, am timp să văd un film sau să fac o baie cu spumă, am timp doar al meu. Și asta am reușit să o fac abia după ce am devenit mamă, după ce au trecut câțiva ani de mămiceală și mi-a venit gândul invenției. Mda, crezusem că ”timpul” meu s-a pierdut că nu poți să-l dilați sau să-l crești după bunul plac, că timpul e în primul rând al lui și dacă mai rămâne ceva devine și al meu.

Dar uite că am reușit, să inventez timpul acela doar al meu, în care sunt doare ue, femeie și nu mamă 🙂

timp

Sursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „Am devenit inventator

Lasă un răspuns