VIAŢA DE ZI CU ZI

Jurnal după prima săptămână la Londra

De o săptămână stau pe la Londra, mă rog un fel de Corbeanca Londrei, și am zis să-mi fac un jurnal ca să documentez această perioadă.

Ziua unu:frig

Ziua doi: frig

Ziua trei: frig, nu așa de frig ca în ziua 2 dar mai frig decât în ziua 1

Ziua 4: frig rău

Ziua 5: friguț

Ziua 6: frig

Ziua 7: călduț, și ăștia au început să se plângă că iar vor veni temperaturi extreme. Unde? Unde? Că mă bag și eu la extremisme d-astea.

Am aflat ulterior că temperaturile lor extreme și istorice presupun 32 de grade. Băi băieți la 32 de grade încă mă învelesc cu plapuma și ies afară din casă cu geaca pe mine. Partea bună e că n-a plouat, lucru care mă sperie căci știți cum e chestia aia cu liniștea dinaintea furtunii :). Măcar aplicația îmi arată că astăzi va ploua cu ”cats and dogs” dându-mi un pic de încurajare că măcar Londra mai e ce-a fost.

Oricum am hotărât să vând toate sandalele, fac o licitație pe net cine vrea mărimea 38 să spună culoarea și dacă vrea cu toc sau nu, că oricum aici nu am motiv să le utilizez. Dacă să zicem prin absurd aș fi atât de temerară încât să merg două ore în sandale ar urma 7 zile de cistită. Aaaa, și vând și rochiile în bretele că am zis pas și la oferta de pneumonie :).

Păi cam atât că de frig n-am putut să mă concentrez la nimic, dar lasă că mă obișnuiesc eu și cu reumatismul :). În episodul următor detalii despre duhoarea de mâncare indiană care răzbate din fiecare colțișor al acestui oraș și jegul personal de care dă dovadă poporul englez. Cred că s-au tăiat subvențiile la săpun după Brexit 🙂

londra

Sursa foto: pexels.com

 

4 gânduri despre „Jurnal după prima săptămână la Londra

Lasă un răspuns