VIAŢA DE ZI CU ZI

Cui îi spunem La Mulți Ani?

Eu nu mi-am făcut publică data de naștere pe Facebook, și cu atât mai puțin anul, oricum n-are avea niciun rost, toată lumea știe că am 29 de ani :).N-am făcut public momentul ăla când a dat norocul puternic peste omenire și am apărut eu, căci cine vreau să-mi spună La Mulți Ani știu bine când e ziua aceea, iar de la restul nu tremur de emoție și de plăcere în așteptarea unei urări.

Zilele de naștere ale prietenilor apropiați le am trecute în telefon ca să nu cumva să uit, că deh când bați la ușa lui 30 ți se mai întâmplă, în rest mă trage FB de mânecă și îmi spune când se sărbătorește cineva din lista mea. Îmi rup din timpul prețios 20 de secunde și tastez urarea. Mda, atât durează, 20 de secunde, hai 25 dacă  vrei să pui și un emoticon. Pentru că eu cred că cei care și-au făcut publică această intimitate vor și așteaptă, ca cei care sunt în ”relație” cu ei pe Facebook să le dedice alea 20 de secunde (dacă evident nu sunteți ca mine la început când habar nu aveam că ziua de naștere e la ochiul tuturor :P).

De asemenea dacă ai data de naștere al vedere mi se pare firesc și de bun simț să mulțumești celor care ți-au dedicat alea douăj de secunde, chiar dcaă nu individual, cp doar mai ai de răspuns și la telefon și la sms în ziua aia, și de primit cadouri, pupat fete și băieți, etc, printr-un mesaj general. Așa m-a învățat pe mine muica să mă port că cică e semnde 7 ani de acasă.

Nu-i înțeleg pe cei care spun că nu urează oameni din lista lor pe care nu-i știu personal. Păi dacă nu-i cunoști în carne și oase, de ce te-ai împrietenit cu ei și le dai acces la pozele alea cu tine și cu balena iubi în costum de baie? Adică e ori, ori. Ești sociabil sau nu prea? Eu de exemplu sunt total, dar total antisocială, d-aia nu-mi place să-mi zică necunoscuții La Mulți Ani și d-aia nu pun poze în costum de baie.

Și ca să devin mai sociabilă voi continua să urez pe toți cei din lista mea, fie că le place sau nu și cine știe, poate la anul bag și pozele de pe plajă 😛

La multi ani

Sursa foto: pexels.com

 

Un gând despre „Cui îi spunem La Mulți Ani?

Lasă un răspuns