VIAŢA DE ZI CU ZI

Dacă-l vedeți pe Moș Ene să-i amintiți adresa mea

Mi-am luat calul, flinta și două pistoale și am plecat după Moș Ene, mda ăla care are treabă cu genele, că vreau să-l iau puțin de guler și să aflu de ce naiba s-a supărat așa de tare pe fi-miu și nu-l mai vizitează.

Măi și când oi da de tataie ăsta de nu ți-l scutur până îi intră mințile în cap și înțelege că în relația lui cu copilul meu propriu și personal eu sunt șeful. Domne` eu decid dacă ei se ceartă și cât dureaza ceartă, pentru că nu putem să lăsăm lucrurile așa la voia întâmplării. Ce, cine când are chef declară ambasadele retrase și război somnului? Nu, și nu și nu și nu! Am mai trecut prin chestia asta când moșul acesta senil a uitat pur și simplu adresa mea și mi-a ajuns!

Plus că atunci eram obișnuită, adică dacă aveam o zi de somn mi se părea miracol, nu ca acum când o zi de chin la adormit mă avariază o săptămână. Chiar nu știu ce s-a întâmplat dar trebuie musai să aflu căci kinderul a intrat în ”silenzio somn”. Nu contează că faci în cameră un întuneric în care până și lilieci s-ar speria și ar fi dezorientați, el reușeste cumva să stea cu ochii deschiși și să de ature de cameră.

Nici muzica aia de blegeală nu-l impresionează cu nimic, ba din contră zici că i-ai pus rock cu boxele la maxim. Ar face orice, dar orice, să nu închidă ochii. Cască de i se rup fălcile și ai senzația că o să te înghită dinozaurul și când zici și tu gata, ăsta-i ultimul căscat și se scufundă în lumea viselor, el își mai aduce aminte să te mai întrebe ceva

Chiar te face la creierii capului căci în atmosfera aia creată numai de piatră să fii să nu te ia somnul, și îți zici că na, meriți și tu câteva minute de economie de vedere, când adoarme el. Dar el nu adoarme, aici e toată treaba. Parcă are un arc sub pleoape și când încearcă să le închidă se redeschid automat, și iar vrea să le închidă , mă rog îl oblig eu nu vrea el neapărat, și iar sar înapoi deschise și tot așa vreo oră și jumătate până se slăbește al naibii arc și rămân pleoapele închise. Dar se repară și arcul pe parcursul somnului și la următoarea repriză de somn o luăm de la capăt: inchis -deschis, închis-deschis……închis-deschis 🙂

D-aia trebuie să îl găsesc cât mai reped pe Moș Ene. Dacă-l vedeți ”să-i amintiți vă rog frumos adresa mea! Îl aștept și mai sper”

sleep_2_pexels

Sursa foto: pexels.com

 

Lasă un răspuns