VIAŢA DE ZI CU ZI

M-am hotărât să-mi schimb numele

Pentru că tot este ziua copilului, și nu numai că sunt și eu copilul cuiva dar în suflet încă sunt inocentă și nevinovată ca un nou-născut, m-am gândit să-mi fac un cadou și anume să-mi schimb numele ….. blogului!! Nu trec de la ”viață de blondă” la ”viață de brunetă” ci m-am gândit la ceva serios care să strivească corola de minuni a lumii.

O variantă ar fi numele personal doar că am tras bățul ăla lung când s-au împărțit numele și am nevoie de o coală A4 ca să mă semnez. Așa că trebuie să mă gândesc la altceva care să mă reprezinte și să-l pot lăsa moștenire copilului în loc de Grigorescu ăla pe care l-am vândut :P.

Și vă zic de ce. Am pornit de la numele pe care copilul l-a dat peștelui primit cadou de ziua lui, Scoicuță. Ia închideți ochii, și gândiți-vă ce fel de pește este scoicuță după nume? Aștept să-mi spuneți primul impuls. Acum să vă spun eu:  Scoicuță este un pește beta, adică un fel de serial killer. Exact așa vi-l imaginați nu? 🙂 Și nu, nu este o brută blândă ci chiar este o brută, care bagă la stomăcel alți pești dacă au proasta inspirație să vină în acvariul lui.

Ei și acum închideți ochii și spuneți cum vă imaginați că este cineva care s-a intitulat ”viață de blondă” ? Puteți să-mi spuneți, nu mă supăr pentru că am umor și știu toate bancurile cu blonde de la pașopt încoace:P. De aceea am nevoie să-l schimb doar că mi-a pierit complet inventivitatea și creativitatea.

De fiecare când am avut pe cineva care a vrut un nou nume de brand prima cerință a fost: decsrie-ți brandul, așa că îmi fac o scurtă descriere: înaltă, slabă, fascinant de deșteaptă, plină de umor, evlavioasă, medic și da, și blondă :). V-a plăcut nu? Adevărul este că neuronii mei fac și sinapsă din când în când fără falsă de modestie, chiar dacă m-am născut blondă asta nu cred că mă definește, îmi place să râd și lumea zice că am umor, am multă ironie și spirit critic (deh, zodia), chiar sunt credincioasă (țin și post), și într-un an voi avea un zâmbet demn de reclamele la pastă de dinți

M-am gândit, am analizat, orice idee mi-a venit parcă tot în jurul capului blond se învârte. Oare am blocajul ”scriitorului”? Deci pliiiz, help me cu idei și vă rog nimic cu ”mami” în titlu și nici cu cuvinte pe care trebuie să le caut în DEX,  ci scurt și la obiect.

nume)pexels

Sursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „M-am hotărât să-mi schimb numele

Lasă un răspuns