VIAŢA DE ZI CU ZI

Cronica unei zile anunțate

Da, 20 mai, ziua în care viața mea s-a schimbat. Nu am cum să o uit sau cum să uit ceva din ce mi s-a întâmplat în ziua aia. Îmi amintesc totul minut cu minut de parcă o trăiesc chiar acum, deși au trecut cinci ani. Și cred că așa va fi mereu, am să mă trezesc dimineața și am să refac cronica acelei zile. Părea o zi obișnuită, îmi amintesc și acum că era duminică și urma să lenevesc, ca orice om normal într-o zi de duminică.

Doar că nimic n-a fost normal în ziua aia sau așa cum am plănuit eu. A început liniștit, apoi m-am agitat, apoi am trecut prin panică, durere, frustrare, ușurare, frică, iar durere, iar panică, liniște, angoasă, necunoscut …. și apoi liniște. O liniște completă și ciudată, parcă nimeni nu mai avea curajul să respire.

Și dintr-o dată timid, un zgomot mic, un plânset de copil. Doi ochișori speriați pe o fățucă mică s-au uitat la mine. Respirația mi s-a oprit o secundă, de surpiză. Și asta a fost! Mi-au zbătut fluturi în stomac atunci, ca și acum, mereu, când ochii mei îl văd. img_0899.jpgLa Mulți Ani iubirea mea :* . Fericită că m-ai ales să fiu mămica ta 🙂

6 gânduri despre „Cronica unei zile anunțate

  1. Cu întârziere, îi urez şi eu puiului mic multă sănătate şi ani mulți, plini de realizări.

Lasă un răspuns