VIAŢA DE ZI CU ZI

Curajul de a fi frumoasa sau mai bine niște plastic?

Întodeauna am fost adepta faptului că frumusețea zace în ochii privitorului. Nu cred în clișee sau în tipare de frumusețe și de multe ori mă atrag oamenii care spun ceva deosebit și nu cei care au o frumusețe clasică. Cred că frumoasă este femeia care spune o poveste, femeia care are altceva în afară de niște trăsături combinate perfect, cea care are curajul să-și arate feminitatea.

Și uite așa cu gândurile astea minuate și zen în minte am stat ieri pe o bancă în parc și m-am zgâit la lume, tot așteptând să  i izbească frumusețea. Da, îmi place să mă uit la trecători să-mi imaginez poveștile lor. Ei, dar dacă te duci în anumite parcuri și anumite locuri ale unor parcuri musai trebuie să ai ochelari de soare la tine și să pui deoparte orice urmă de foc, căci altfel riști să incendiezi plasticul umblător. Vă zic, a trecut atâta plastic prin fața mea, de am crezut că acoperă primăria parcul pentru vreo mare văruială.

Sunt pentru! Sincer, dacă vrei și poți și e necesar, do it! De ce să trăiești o viață de complexe dacă acum există soluții? Doar că eu aș chema asociația chirurgilor plasticieni și i-aș obliga să se limiteze la anumite ”mărimi”. De exemplu, exclus gura de rățușcă supărată, care tocmai a fost înțeîată de albină taman la nivelul buzelor. Se acceptă duck face, dacă ne limităm la o rățușcă mică, fericită și surâzătoare.

lip surgery

Am văzut niște opere de artă care trebuiau să lase capul pe spate când beau apă, altfel le curgea din gură căci doar cu capse mai puneai buzele alea împreună. Mă întreb cum săruți o astfel de fată? Nu ți-e teamă că te înghite? Știți plantele alea carnivore care îți zâmbesc și pe urmă de înghit? Ei, uite, dacă aș fi bărbat așa m-aș simți lângă o fată d-asta îmbunătățită sau tunată. Plus, dacă o pupi mai cu pasiune și pocnește plasticul și te rănești? Sau poate a luat grăsime din niște locuri pe care nu le vede soarele prea des, și tu o pupi, bleah, bleah, bleah. Vă zic, în unle buziți, mă rog căciuli că nu poți să le mai numești buze, e plastic cam cât producția unei țări mai mici.

Aș mai exclude sânii cupă triplu D and counting. Nu de alta, dar pun în pericol sănătatea copiilor mici, care ar putea cu ușurință să le confunde cu două mingi de fotbal și să încerce să șuteze. Ia imaginați-vă să se spargă un balon d-ală în piciorul unui copilaș. Păi îl mutilează pe viață sau doamne ferește toat aerul ăla îl ridică pe copil ca pe dorothy în Oz. Nu, vă zic dacă au cupă D nu trebuie să aibă voie în preajma copiilor. Și la un adult mai prărpdit sunt periculoase astfel de cupe, doamne ferște să-l strângă la piept, sărăcuțul riscă să moară sufocat în plastic. Offf, oribil sfârșit.

Și aș mai limita puțin cantiatea de Botox. Eu am senzația că toate fetele astea sunt rude între ele căci seamănă izbitor, la un moment dat am crezut că e aceeași care tot trece prin fața mea doar cu hainele schimbate. Am zis că-i place de mine și vrea să ne împrietenim. Am zțmbit, am făcut cu mâna, m-am strâmbat, nada!!! Vă zic un mușchi nu i s-a clintit pe față, așa stăpânire de sine nici la împărații ăia mari n-am văzut.

surgery_plastic.jpg

Știu, știu, sunt rea și pizamșă, dar nu mă pot abține 😛

Sursa foto: pexels.com

2 gânduri despre „Curajul de a fi frumoasa sau mai bine niște plastic?

  1. Mi-a plăcut expresia”plastic umblător”. Mi-e milă de acele femei cu „cioc de rață” cărora nu le spune nimeni că în loc de înfrumusețare au căzut în penibil. E ca și cum am sfida pe Dumnezeu și ne reconstruim noi ignorând consecințele…păcat…

Lasă un răspuns