VIAŢA DE ZI CU ZI

În sectorul cinci avem covor pe stradă

Eu nu prea merg pe jos .Bineeee, nu merg deloc pe jos. Știu că ”mersul pe jos face piciorul frumos” dar eu sunt tare mulțumită cu ce mi-a dat Creatorul și nu vreau să-i stric opera. Ba dacă ar fi o invenție pe care aș finanța-o, ar fi un lift care să mă ducă cu mașina până la marginea patului și eu ”dăcât” să mă rostogolesc.

Dar din când în când mă mai duc la megaimajul de la capătul străzii să cumpăr o înghețată. Bun, eu locuiesc în sectorul cinci, care-l are el sau îl avea, pe persoană fizică și pentru că au mai trebuit cheltuiți niște bani la un moment dat ne-a populat tot trotuarul cu bănci. Știți cum sunt blocurile astea, scară lângă scară precum trenul cu vagoane? La fiecare ”vagon” poc o bancă. Inițial am crezut că s-a gândit la d-ăia obosiți și debusolați de mersul pe jos, așa ca mine.

Greșit. Sunt ferm convinsă că ăia care populau toate băncile alea munciseră ultima dată prin 1900 toamnă. Dar nici nu aveau cum să muncească, pentru că toți erau campioni olimpici la spart semințe bomboane agricole. De la mine până la piață parcă mergi pe un covor, ți se afundă piciorușele în ceva crocant.

semintejpg

Și pe lângă băncile populate cu fini intelectuali, se regăsesc niște păturele pe care odraslele lor stau și se joacă. Da, direct pe asflat. D-aia părinții și bunicii trebuie să creeze covor de coji să creadă copiii că sunt la picnic 😛 .

Ce nevoie ai să stai la casă când ai tot ce-ți trebuie în fața casei? Aer curat de la mașinile de pe bulevard, băncuță gratuită, covor natural, spionaj direct al tuturor trecătorilor, viață socială cu vecinii, tot ce-și poate dori un muritor din sectorul 5.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sursa foto:pinterest.com

Lasă un răspuns