VIAŢA DE ZI CU ZI

Cât valorează un chirurg

V-ați întrebat vreodată, dacă ar trebi să plătiți pentru un chirurg cam cât ați da? Să zicem că vă duceți într-o zi la piață și e super ofertă la doctori. Se dau la vânzare prin licitație, poți să-ți cumperi propriul doctor sau propria gașcă de doctori, să-i ai tu acasă, să-i folosești cât vrei.

Și să presupunem că ți-a atras atenția un chirurg, cum stătea el cu bisturiul în mână acolo și cu acul de cusut în celalată ți s-a părut irezistibil și ți-ai zis ”ăsta trebuie să fie al meu”. Nu se știe niciodată când ai nevoie de un chirurg, mai bine îți iei acum decât să umbli disperat după el când vei avea nevoie. Ei, și afli că ăla de-ți place ție nu e orice chirurg, e neurochirurg, la fix că tot aveai o tumoră în cap, adică el la relaxare se mai joacă așa cu niște creieraș, mai curăță puțin măduva spinării, mai aranjează niște vertebre, chestii d-astea ușurele.

Dar ce să vezi, când zici că a dat norocul peste tine, mai vine unul care îl vrea taman pe doctorașul tău că cică ar avea ceva prin cap și vrea să scape. Și începe licitația, cine dă mai mult să ia mânuțele talentate acasă și să se facă bine? Ei, deci cât ați da? Cam cât ar fi valoarea pe care credeți că o merită căpșorul vostru?

Prin țările astea cu apă caldă permanent chiar poți să-ți alegi chirurgul, bine nu la piață ci la o clinică, care ce să vezi îți spune exact cât costă mânuțele alea care te ajută să scapi de piticuții din creier. Frumos, curat, pe factură, cu numărul de cont încă de la început. Mda, se prea poate să nu-ți permiți să plătești mânuțele acelea, dar asta e, încerci alte mânuțe de care ai bani. Poate nu sunt la fel de talentate, dar și la chirurgi e ca la poșetele de lux, brandul costă!

Știu că la noi suntem obișnuiți să vină totul la de-a gata și vrem minuni pe gratis, ba dacă se poate să ne mai și dea cumva bani pentru că i-am făcut onorea să-l lăsăm să-și împlânte bisturiul în trupușorul nostru. Ne burzulim de nu mai putem când auzim că doctorii pleacă și că, auzi tupeu la ei, vor să câștige mai mult. Nu domne, dacă vrea să fie doctor trebuie să fie sărac. Și oricum de ce-i trebuie bani? Că poate să doarmă și să mănânce la spital, care e susținut din banii contribuabilului român, adică eu, bietul pacient. Na, cum îmi crește o tumoră de supărare. Așa că mă duc să mă operez în străinătate, că nu mă dau pe mâna amărăștenilor ăstora care nici bani de o mașină mai acătări nu au. Pfuua

Cam cât costă un chirurg mai la vest de Carpați? Vă las să dați frâu liber imaginației. Doar atât spun, merită toți banii!!!

chirurg

Sursa foto:shutterstock.com

 

Un gând despre „Cât valorează un chirurg

  1. Acum nu stiu cat costa dar costa! Daca vrei sa-ti mai puna o circomvoluțiune dnul profesor nu dr.asistent asigurarea zice sa mai scoti ceva bani.Eu nu am facut-o pe motivul că asistentul are mai putine cursuri scrise dar mai multă practică actuală.Nu am greșit!

Lasă un răspuns